MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Felállították a Betlehemet

2008.12.03. 11:28 • A Reformkori Hagyományőrzők Társaságának szervezésében immár 4. éve állítottak Betlehemet Balatonfüreden a kerek templom tőszomszédságában. A szent családot életnagyságú faragott szobrokkal ábrázoló alkotás egy erdélyi művész Vargha Mihály keze munkáját dicséri.

A szombati ünnepség kezdetén Schindele Györgyné a Reformkori Hagyományőrzők Társaságának elnöke olvasott fel egy szép adventi mesét, majd a Bem iskola 4. és 7. osztályos tanulói idézték fel, hogy is zajlott a Betlehemezés a régi falusi házaknál. A füredi hagyományőrzők egyre több gyermeket fogadnak, a szombati ünnepségre a kicsik reformkori karácsonyi versekkel készültek. A műsort Tarnai Katalin zárta versével, és egy szép karácsonyi énekkel. Az ünnepség után több helyi vállalkozó és magánszemély szeretetvendégséggel várta a szereplőket és a közönséget is.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1112

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.08.08 11:06:48

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT