MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Együttműködés a MÁV-val

2008.12.10. 17:19 • Szerdán együttműködési megállapodást írt alá öt Balaton-parti település -köztük Balatonfüred- és a MÁV Zrt. A megállapodásban ugyan konkrét feladatok nem szerepelnek, viszont mindegyik fél jó alapnak tartja a dokumentumot, hogy a jövőben is folytatódhasson a vasútállomások környékének rendbetétele.

Dr. Bóka István füredi polgármester szerint, a 2010. végéig érvényes megállapodás értelmében tovább szépülhet a balatonfüredi állomás és megfelelő szinten maradhat a közbizonság. A polgármester ugyanakkor hangsúlyozta, vannak problémák, melyekre megoldást kell találni a vasúttársasággal. Ilyen a december 14-én életbelépő -a polgármester szerint nem utasbarát- menetrend, de szeretnék elérni a vonal villamosítását is, valamint a korszerűbb szerelvények megjelenését. A polgármester a napokban újabb sajtótájékoztatót hív össze, ahol ezekről a kérdésekről lesz szó.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1643

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.09.23 21:19:52

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT