MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Balatonfüred és Tihany együttműködése

2009.01.26. 12:38 • A magyar kultúra napján írta alá Balatonfüred és Tihany polgármestere azt a megállapodást, amelyben rögzítik, hogy az idegenforgalom és a kultúra területén milyen módon szeretnének együttműködni.

A két települést összeköti a közös múlt, a jelenben pedig az idegenforgalom, a kulturális turizmus, kézenfekvő, hogy együttműködjünk egymással, hogy egymást erősítve, közösen jelenjünk meg a nemzetközi és belföldi piacon - emelte ki dr. Bóka István a szerződés aláírásakor. Tósoki Imre, Tihany polgármestere szerint a két településnek eddig is voltak egyeztetett programjai, de most ezt alkalmi kapcsolatot váltják fel a rendszeres együttműködéssel. A szerződés szerint a két település közösen jelenik meg a turisztikai és idegenforgalmi kiadványokban, idegenforgalmi vásárokon, közösen pályázik hazai és európai programokra. 2009-ben közösen vesznek részt a Debreceni Nemzetközi Vásáron és az Utazás Kiállítás Balaton standján, és megkezdik a közös felkészülést a 2010-es fesztiválok évére.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 971

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.07.07 10:47:53

KAPCSOLÓDÓ HÍREK (2)

2010.02.01. Minél több vendég jöjjön - 52 milliót nyert a turisztikai egyesület

2008.12.10. Együttműködés a MÁV-val

 

< Újabb 10  |  Régebbi 10 >

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT