MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Május 9-én indul a Balaton7 rendezvénysorozat

2009.05.08. 09:45 • Bakancsos túrák, koncertek, hajózás, lovaglás, borkóstolás, hőlégballonozás akár 50%-os kedvezménnyel! Ezt kínálja a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága május 9-17. között a Balaton Régióban.

A programokat az önkormányzatokkal, a turisztikai szolgáltatókkal és vendéglátó egységekkel összefogva állították össze. Összesen 38 településen, több mint 120 program várja az érdeklődőket. A rendezvénysorozat elsődleges célja, hogy bemutassa: a Balaton régió jóval több, mint egy hely, ahol strandolni lehet. Elő és utószezonban is számos aktív és passzív szabadidős programlehetőség kínálkozik a térségben. A hivatalos megnyitó május 9-én Siófokon lesz. A rendezvénysorozat fénypontja pedig minden bizonnyal a füredi vitorlabontó ünnepség, valamint a szintén Füreden, az Anna Grand Hotel dísztermében tartandó Haydn koncert lesz. Részletes információk a programokról és a kedvezményekről a www.gyereabalatonra.hu/balaton7 oldalon olvashatók.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 985

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.01.19 05:54:02

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT