MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Két óránként gyorsvonat -itt a nyári menetrend

2009.06.16. 10:11 • Június 20-án szombaton életbe lép a MÁV-Start Zrt. nyári balatoni menetrendje. Mint korábban megírtuk már, lényegesebb több vonat közlekedik majd az északi parton is.

Szombattól közvetlen vonatot állítanak be a Záhony-Cegléd-Budapest-Balatonfüred-Tapolca viszonylaton, valamint új járat indul Szombathely-Tapolca-Balatonfüred-Székesfehérvár érintésével. Balatonfüreden lényegesen javul a vasúti közlekedés, hiszen a meglévő személyvonatok mellett két óránként "ütemes" jelleggel gyorsvonat is járnak Budapest és Tapolca között. Szombattól ismét találkozhatunk a Desiro motorvonatokkal, így a légkondicionált szerelvényekkel kényelmesebb lesz az utazás. A nyári menetrend augusztus 23-ig lesz érvényben.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Szabolcsi Rita - 2009.07.06. - 14:42:13

Szerintem mindenki örül ennek a jó hírnek!Mert ami országosan történik,gondolom tudatosan a MáV-nál,az felháborító.Megint azt kell,hogy írjam,-Nagyon szép helyen élünk,-JÓ ITT ÉLNI!Mert minden adott ahhoz,hogy emberhez méltóan élhessünk ebben a városban!Összefogás van és nem széthúzás!Ez látszik mindenen!!!Köszönjük a döntéshozóinknak,s mindenkinek,aki ebben a munkában részt vesz.

 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1510

Mai megtekintés: 3

Utolsó: 2020.09.23 08:16:26

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT