MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Wossalaék masters világbajnokok lettek

2009.07.20. 09:14 • Az Alpok egyik legszebb taván, a St. Gilgen közelében fekvő Wolfgangsee-n rendezték meg a Soling Masters világbajnokságot, amely egyben nyílt osztrák bajnokság is volt. A magyarok kitűnően szerepeltek.

Csütörtökön, a verseny első napján forgolódó szélben egy futamot tudtak megrendezni, amelyet a német Karl Haist nyert meg, a Wossala György - Németh Péter - Vezér Károly (BYC) alkotta egység a második lett. Pénteken három, szombaton kettő, és vasárnap újabb három futamot tudtak megrendezni, igaz ezek közül a szombatiak meglehetősen erős szélben és esőben zajlottak. Wossalaék már pénteken átvették a vezetést, és nagy fölénnyel meg is tartották azt. A magyar egység legnagyobb ellenfele, Carl Auteried csak a bajnokság végén szerepelt jól, igyekezete azonban csak a második helyre volt elég. Wossala-ék a masters világbajnokság mellett megnyerték az osztrák nyílt bajnokságot is, a másik magyar egység (Szűcs-Gyulai-Szűcs - BYC) pedig a 14. helyen végzett. 1. Wossala - Németh - Vezér (H) 2. Auteried - Kendler - Moser (A) 3. Koch - Koch - Koch (D)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 962

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.08.05 04:29:13

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT