MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Teljesen elkészült az Anna Grand Hotel Wine & Vital

2009.08.27. 08:54 • Augusztus 20-án ünnepélyes keretek között adták át az immár teljesen elkészült füredi Anna Grand Hotelt. A 4 milliárdos beruházással sokat nyert a város és a térség, -mondta a megnyitón köszöntőjében Pál Béla, a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke. Dr. Bóka István polgármester megköszönte az ügyvezető Lengyel Ernőnek a kitartó, sok nehézséggel tarkított munkát.

Amikor 2005-ben hozzáfogtak a felújításnak még nem sejtették, hogy mennyi építészeti problémát kell megoldani, ráadásul a kezdeti munkálatokat egy befektetői csoport kezdte el, ami hamar kiderült, hogy nem életképes. Menet közben egy bankcsere is történt. -mondta Lengyel Ernő a komplexum ügyvezető-igazgatója. Mindennek ellenére ma egy négycsillagos, impozáns szálloda várja már a vendégeket, ami jelenleg is telt házzal működik. A megnyitón megtudtuk, hogy egy hónap múlva várhatóan megnyílik az Anna Grand Hotel kistestvére, a Kisfaludy utcában található Ipoly szálló is.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 792

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.09.29 03:37:01

KAPCSOLÓDÓ HÍREK (1)

2008.09.04. Befejezés előtt az Anna Grand Hotel

 

< Újabb 10  |  Régebbi 10 >

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT