MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

190 diák első helyen jelentkezett a rendészeti osztályba

2010.02.24. 09:06 • A 2010. szeptemberében immár második alkalommal induló rendészeti képzésre 190 jó képességű, többségében 4-es, 5-ös tanulmányi átlaggal rendelkező fiatal jelentkezett - első helyen megjelölve az intézményt - a Széchényi Ferenc Kertészeti Szakképzőiskolába, ezt Anda György balatonfüredi rendőrkapitány mondta azon az előadáson, amit a mostani rendészeti osztály diákjainak tartott a rendőrség munkájáról.

A jelenlévő harminc fiatal jelentős többsége a rendőri pályán képzeli el jövőjét, vagyis a mostani fakultációs képzést fontosnak tartja. Anda György egy órás előadásán, a tanulók megismerhették a balatonfüredi kistérség bűnügyi helyzetét, az idegenforgalomból adódó sajátosságait. A városi kapitány örömét fejezte ki, hogy elindulhatott egy ilyen képzés a városban, Anda György utánpótlást lát a fiatalokban, ami a létszámhiánnyal küzdő rendőrségnek égetően fontos. A szakképzőiskola vezetősége és Balatonfüred rendőrkapitánya most azért lobbizik a megyei fenntartónál, hogy a képzés népszerűsége okán két osztály is indulhasson ősszel az intézményben. Nagy pazarlás lenne ezeket a jó képességű fiatalokat elutasítani, -mondta a rendőrkapitány.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 911

Mai megtekintés: 2

Utolsó: 2020.08.09 12:21:00

KAPCSOLÓDÓ HÍREK (3)

2011.08.05. Kétnapos átfogó rendőrségi akció Balatonfüreden

2010.04.08. Idénykezdés a vízirendőrségnél

2009.06.10. Több lesz a rendőr a Balaton környékén

 

< Újabb 10  |  Régebbi 10 >

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT