MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Kétnapos átfogó rendőrségi akció Balatonfüreden

2011.08.05. 12:41 • Augusztus 5-én és 6-án kiterjesztett közbiztonsági akciót hajtanak végre a rendőrök Balatonfüred területén, a Készenléti Rendőrség és a polgárőrség bevonásával. Pénteken a délutáni órákban a 71-es főút területén motoros rendőrök bevonásával átfogó akciót tartanak, melynek célja a körözött személyek, és a potenciális elkövetők kézrekerítése, valamint a turisztikai szezonban ide érkező külföldiek ellenőrzése.

6-án, szombaton az esti órákban a Készenléti Rendőrség 3 egységével, több mint 40 fő rendőr részvételével, valamint polgárőrök bevonásával kiterjesztett közbiztonsági akció lesz a városban. Ennek célja, a közterületi jogsértések megelőzése, illetve a már kialakult rendészeti jogsértések megszakítása, súlyos bűncselekmények megelőzése, illetve körözött személyek felkutatása, kiszűrése, -áll a rendőrség közleményében. A hatóság kiemelt feladatként kezeli a Balatonfüreden és az arácsi városrészben élők biztonságának megteremtését.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#2 - Hiszi a piszi - 2011.08.05. - 15:31:38

Ez az egész nevetséges. Biztos elrendelt dolog a Vitorlás tér összefestése és a vállalkozó kirablása után. Most próbálnak erőt demonstrálni a rendőrök, rájuk jellemző erőltetett, igazi fakabát módon. Ja és kérem hol voltak a rendőrök a Vitorlás tér összemaszatolásánál? És hol lesznek az akció után? Vasárnap már semmi akció? Nevetséges.

#1 - Takács Miklós - 2011.08.05. - 13:18:58

Évek óta makacs kitartással és teljesen feleslegesen csinálják ezt a cirkuszt. Íróasztal mellett kitalált tipikus pótcselekvés. Semmi értelme, viszont egy csomó pénzbe kerül. Lehet, hogy egy-két piti alak fennakad a hálón, de ahhoz igazán nem kellene ekkora felhajtás. Ez az egész egyre ?jó? csak: zaklatni és elriasztani azt a pár vendéget aki még ide jön. Látott már valaki ilyen akciót Lido di Jesoloban, LLoret de Marban, Trogirban, Splitben, Dubrovnikban vagy bármelyik nemzetközi nyaralóhelyen? Pedig ott is van bűnüldözés, működik a rendőrség. Ilyen akciót külföldön akkor szerveznek, amikor valahol lecsap az Al-Kaida, vagy terror fenyegetettség van. Lenne ennél sok értelmesebb feladat is a rendőrségnek.

 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1367

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.07.02 13:39:23

KAPCSOLÓDÓ HÍREK (3)

2010.04.08. Idénykezdés a vízirendőrségnél

2010.02.24. 190 diák első helyen jelentkezett a rendészeti osztályba

2009.06.10. Több lesz a rendőr a Balaton környékén

 

< Újabb 10  |  Régebbi 10 >

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT