MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Öt elfogás 24 órán belül

2010.07.19. 10:28 • Sikereket könyvelhetnek el maguknak a füredi rendőrök, az elmúlt héten egy nap leforgása alatt öt személy fogtak el, akik különböző bűncselekmények miatt fognak felelni.

Július 12-én a Balatonfüredi Rendőrkapitányság ügyeletére egy várpalotai hölgy bejelentést tett, miszerint egy férfi arcon ütötte őt két alkalommal Csopakon az egyik utcában. Az eset előzményeként a hölgy sétált Csopakon, mikor egy fiatalembertől kért segítséget, mondván szeretne telefonálni a barátnőjének, de az ő telefonkártyája már lefogyott, és a férfitől ezért segítséget kért. A férfi társasága azonban egy idő után terhes lett, amit szóváltás követett, majd elcsattant két pofon a hölgy sérelmére. A bejelentést követően kiérkező és intézkedő rendőrök a csopaki parton megtalálták az ittas állapotú férfit, aki a rendőrségi kihallgatáson elismerte a garázdaság és a könnyű testi sértés bűncselekmény elkövetését. 13-án hajnali 5 óra után néhány perccel a balatonfüredi yacht kikötő biztonsági őre arra lett figyelmes, hogy a Tagore-sétány virágládáit egy négyfős társaság dobálja a Balatonba. Az önjelölt kertészek miután megunták a virágládák dobálását, az egyik közeli szórakozóhely felé vették az irányt, és annak megrongált ponyvájába csimpaszkodva múlatták az időt. A biztonsági őr időközben értesítette a Balatonfüredi Rendőrkapitányság ügyeletét, és a kiérkező rendőrök előállították a társulatot, akiknek csoportosan elkövetett garázdaság bűncselekmények miatt kell felelniük.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1179

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.01.19 05:56:16

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT