MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

186. Anna-bál: Frei Nikolett a bál szépe

2011.07.24. 08:18 • A 21 éves kiskőrösi Frei Nikolett lett a bál szépe a 186. füredi Anna-bálon. Az élő közvetítést figyelemmel kísérő nézők és szavazók úgy döntöttek, hogy az első udvarhölgynek a füredi 18 éves Csida Fannit, a második udvarhölgynek a 22 éves budapesti Szabó Zsófiát választják.

Szombaton este éjfél körül hirdették ki a végeredmény, mindenki megtudhatta, hogy a zsűri által legszebbnek tartott 15 hölgy közül, végül kik a legszimpatikusabbak a nézőknek. A bálkirálynő értékes herendi vázát kapott, átvehette az aranyalmát, és a 150 ezer forint értékű ékszerutalvány mellett egy egyhetes egyiptomi úttal is megjutalmazták. A Kiss Ernő-díjat - amelyet minden évben annak ítélnek oda, aki sokat tesz Balatonfüred kultúrájáért, hírnevéért -, ezúttal Litkey Farkas vehette át, aki idén tizedszer nyerte meg a Kékszalag vitorlásversenyt. Miközben az Anna Grand Hotelben báloztak a résztvevők, lent a parton a kitűnő Valcer Táncstúdió és a remek muzsikát játszó Búgócsiga zenekar szórakoztatta a közönséget. De természetesen itt is közvetítették a bál legfontosabb pillanatait egy kivetítő segítségével. A jó hangulatú utcabál éjjel egy óráig tartott. Vasárnap délelőtt kerül sor a hagyományos sétakocsikázásra.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Liliomszál - 2011.07.24. - 12:34:22

Elégedett vagyok az eredménnyel. Nőként úgy gondolom jó döntés született, szépek a lányok. A parti buli nagyon jól sikerült, köszönöm az élményt a Búgó Csiga együttesnek, a debreceni táncosoknak és a feltünően jóképű műsorvezetőnek, akinek így ismeretlenül köszönöm a táncot is. :-)

 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1449

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2019.10.15 13:20:08

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2019 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT