MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett operatőr: Ladányi János

Találatok száma: 11

 

2016.08.19   A KATTI ZOÓB Divatház bemutatója Balatonfüreden 2016. (vágatlanul)

A KATTI ZOÓB Divatház éves szabadtéri nagy bemutatóján Balatonfüreden - egy egész évre szóló, ezerarcú ruhakollekció, pasztellek, ragyogó sárgák, előkelő, mély tónusok, letisztult szabásvonalakkal és ikonikus képzőművészeti motívumokkal randevúzva keltették életre a felejthetetlen divatvarázslatot. Szezonokon, korszakokon és stílusokon ível át a Ház három irányvonala, a Unique Touch, a High Street és a Timeless Elegancy 2016/2017-es őszi/téli, valamint 2017-es tavaszi/nyári kollekció - írta a marieclaire.hu a balatonfüredi Anna Grand Hotel parkjában megtartott divatbemutatóról.

 

2016.08.19   Divatiránytű Zoób Katitól

Zoób Kati nyár végi szabadtéri nagy bemutatójával a harmincas, negyvenes generáció mellett a húszéveseknek is üzent a divattervező Balatonfüreden. A letisztult szabásvonalak, a színvariációk: a sárgák, az előkelő mély tónusok közül mindenki megtalálhatja az alkatának megfelelőt. A kortalan elegancia újra elbűvölte az immár társasági eseménnyé vált divatbemutatón a közönséget.

 

2016.09.10   Európa Kupa vitorlás verseny Balatonfüreden

A hétvégén két jelentős utánpótlás regattát is rendezett a Balatonfüredi Yacht Club. A Laser Európa kupán és az utánpótlás ranglista versenyen az időjárás mostohán bánt a résztvevőkkel, jelentősen megnehezítette a versenyzők és a rendezők dolgát.

 

2016.07.22   Brazíliába utazó vitorlázókat köszöntöttek Balatonfüreden

Egy nappal az Anna-bál előtt az Anna Grand Hotel dísztermében búcsúztatták a riói olimpiára készülő vitorlázókat. Az idei ötkarikás játékokon három magyar versenyző Berecz Zsombor, Éri Mária és Vadnai Benjamin képviseli majd a sportágat, közülük ketten Veszprém megyei sportolók.

 

2016.06.07   A nyár veszélyeire figyelmeztet a rendőrség

Legyen szó strandolásról, kirándulásról vagy épp szórakozóhely- és rendezvénylátogatásról a biztonság legyen az első, ezt kéri a lakosságtól a füredi rendőrség. A bűncselekmények többsége megelőzhető, ha a nyaralók és a helyi lakosság körültekintően indul a partra, miközben a nyaralóházat is megfelelően bezárta. Az értékek védelmére is felhívják a figyelmet, fürdőhelyre lehetőleg értéket nem vigyünk, vagy ha ez elkerülhetetlen, akkor használjuk a strand széfét. Egyéb jó tanácsok Szekeres Kornéltól, a kapitányság kiemelt megelőzési előadójától.

 

2016.04.29   Szezonnyitó vitorlásverseny a Balatonfüredi Yacht Clubban

Beindult a vitorlásverseny szezon a Balatonon. A füredi Yacht Club a hétvégére időzítette első nagyszabású versenyét. A J/24 és Melges 24 hajóosztályok mellett a Tolnai Kálmán László emlékverseny résztvevői is vízre szálltak.

 

2015.09.12   Merkantil Laser Európa Kupa

Rangos esemény helyszíne volt a hétvégén Balatonfüred. A Laser Európa Kupa sorozat füredi versenyét a Yacht Club rendezte. A nemzetközi vitorlás versenyre több országból érkeztek résztvevők, de a balatoni futamon mindenki hazai győzelmet várt.

 

2015.08.19   Zoób Kati divatbemutatóján

A nő sokféle és a szépség is az ? vallja Zoób Kati, aki immár második alkalommal varázsolta el divatbemutatójával a balatonfüredi közönséget. Couture, Attitude és Chance kollekcióiból összeállított kreációi augusztus 19-én este az új trendnek szóltak.

 

2014.09.19   Laser Európa-Kupa és OTP Junior ranglista vitorlás verseny Balatonfüreden

Két nagyszabású vitorlás versenyt rendeztek a hétvégén Balatonfüreden. A magyar tenger mindhárom versenynapon megmutatta igazi arcát-reggeli eső, hideg, délutáni forróság, rövidítés és halasztás nehezítette a résztvevők sorsát.

 

2014.08.16   Zoób Kati divatbemutatóján

Zoób Kati divattervező Balatonfüreden mutatta be új kollekcióját. A szabadtéri divatbemutató különlegességét az adta, hogy ezzel ünnepelte a jól ismert tervező pályafutása húszéves évfordulóját. Nagy volt a várakozás, mert Zoób Kati hat éve nem tartott divatbemutatót,de a város inspirációja és a több éves alkotó munka meghozta gyümölcsét. A nagy sikerű divatbemutatón a kifutón 124 öltözetet mutattak be a modellek. A divatshow pillanatait a Füred Tv-nek Ladányi János kamerája rögzítette.

 

2014.01.16   Új film a városról: Balatonfüred, több mint Balaton

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület támogatásával készült el az az invitáló film, amely Füred turisztikai produkcióit mutatja be. Az alkotók, Ladányi János és Csorba Kata szerint a film a legfontosabb hangulatokat, benyomásokat adja vissza, mit kínál a város egész éven át. A húsz szereplővel, köztük gyerekekkel is készült filmnek lehetne az is egyszerűen a címe, hogy Füred, a jó hely, ahol egész évben mindenki megtalálja a neki tetszőt, ami az itt élőknek és a várost ismerőknek nyilvánvaló, de mint invitáló filmnek, az a célja, hogy meggyőzze erről azokat is, akik még nem jártak itt. Természetesen fájó, hogy kimaradt sok, az alkotóknak is kedves hely a filmből, de nem a leltár volt a cél. Február elején elkészül egyébként egy 3-4 perces rövidített változata is a filmnek, amelyet az egyesület a hosszabb változattal együtt turisztikai vásárokon és a médiában is használhat majd. (A teljes videó HD minőségben is megnézhető: https://www.youtube.com/watch?v=3AgrZeRwvAM)

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT