MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Fáncsy Imre, BSC

Találatok száma: 6

 

2016.09.10   Évadnyitó füredi sakkozóknál

Nehéz éven vannak túl a balatonfüredi sakkozók. Az elmúlt szezonban a lényegesen megerősödött NB I B-ben induló csapat nem tudta kiverekedni magának a bent maradást, így ebben az évben újból az NB II-es bajnokságban ülnek majd asztalhoz a füredi sportolók.

 

2015.09.26   Készülnek a szezonra a BSC sakkozói

Továbbra is az NB/I-B-ben szerepelnek a balatonfüredi sakkozók. Az elmúlt szezonban teljesítették célkitűzésüket, és a megerősődött mezőnyben továbbra is a bentmaradás kivívása lesz a feladatuk.

 

2014.08.30   Készülnek az NB I/B-re a balatonfüredi sakkozók

Három új igazolással készülnek az őszi szezonra a balatonfüredi sakkozók. A csapatot az NB I/B nyugati csoportjába osztották, a bajnokság várhatóan október közepén indul.

 

2012.09.22   Sakk éremosztó

A harmadik helyen zárta az elmúlt szezont Balatonfüred NB-I-B sakk csapata. A most kezdödő bajnoki év a visszalépések miatt még nehezebbnek igérkezik de a már évek óta együtt játszó együttes felkészülve várja a rajtot.

 

2012.03.25   BSC-Nagykanizsa sakk összefoglaló

Továbbra is dobogó közelben vannak a füredi sakkozók és ,hogy ez így is maradjon minden győzelemre szüksége van a BSC-nek.

 

2010.08.28   Éremosztó a sakkozóknál

Magabiztosan 99 pontot szerezve nyerte az NBII-es bajnokságot Balatonfüred sakkcsapata,így 6 év után ősztől az NBI-B-ben szerepelhet.A szombati ünnepségen került sor az aranyérmek átadására.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT