MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Náray Gábor Zsolt ügyvezető igazgató, PAN-Inform KFT.

Találatok száma: 3

 

2012.08.29   Nemzetközi elismerést kapott a füredi fejlesztésű HISCOM rendszer

A balatonfüredi székhelyű Pan-Inform Kft. által kifejlesztett HISCOM adatkommunikációs rendszer a magyar kutatás-fejlesztési termékek közül elsőként szerezte meg a nemzetközi IHE minősítést, amely egy új -az informatikában használt- szabvány. Május 21-25. között Bernben tartották az IHE minősítő rendezvényt, ahol 100 ország 250 terméke versenyzett, a HISCOM itt került be a legjobb 10-be.

 

2011.11.23   Nem kellenek a leletek, informatikai fejlesztés az egészségügyben

Az új egészségügyi informatikai rendszer megkönnyíti a kórházak, szakorvosok és a betegek dolgát. A füredi fejlesztésű HISCOM rendszer 24 órában a betegek beleegyezésével továbbítja a vizsgálati eredményeinket, ha szükséges a rendelő és a kórház, kórházak között. Nem kell sorban állni a leletekért és nem kell elvégezni többször ugyanazt a vizsgálatot, ígérik az adatkommunikációs rendszer fejlesztői.

 

2010.12.02   K+F - első eredmények a kutatás és fejlesztés terén

A füredi székhelyű Pan-Inform kft. egy olyan online rendszer kidolgozására vállalkozott, aminek a segítségével a betegről azonnal kiderül, hogy milyen betegségei voltak, hol kezelték, és milyen vizsgálatokat végeztek el rajta. A jövőben tehát, ha ez a rendszer beválik, a beteg hozzájárulásával a kezelő orvos azonnal látja a kortörténetet.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT