MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Pálffy Károlyné főszervező, Önkormányzati képviselő

Találatok száma: 6

 

2016.09.25   Lakótelepi nap kicsiknek és nagyoknak

17. alkalommal rendezték meg a hétvégén a Lakótelepi napot, amely tulajdonképpen jó pár éve már napok, hiszek szombaton és vasárnap is programokkal várták az érdeklődőket. Az első napon látványos bemutatókat tartottak a rendőrök, mentők és tűzoltók, valamint kulturális műsor szórakoztatta a családokat. A vasárnap már az egészségvédelemről szólt, ingyenes szűrővizsgálatok, ételkóstoló és számos újdonság várta a lakosságot, nem csak a lakótelepről.

 

2015.09.12   35 éves a Köztársaság úti lakótelep

1980. decemberében költöztek be az első lakók a Köztársaság úti lakótelep újonnan felépített panelházaiba. A 35 éves születésnapját ünneplő városrész azóta sokat fejlődött, néhány éve megújultak az épületek, korszerűsödtek a parkolók és rendezettebbek lettek a parkok is. Most eljött az idő az újabb ráncfelvarrásra, mondta a lakótelep önkormányzati képviselője. Terveznek új játszóteret, sportpályát is, új padokat is kihelyeztek. A 16. Lakótelepi napot a hétvégén rendezték meg, amely színes programokkal várta az érdeklődőket.

 

2014.09.28   15. Lakótelepi nap és Szívünk világnapja

Szombaton gyermekprogramokkal, légvárral, rendőrségi bemutatóval, sportvetélkedőkkel, vasárnap egészségügyi szűrésekkel várta az érdeklődőket a 15. Lakótelepi nap rendezvény. Olyan szűrővizsgálatokat állított össze a főszervező, amelyekhez egyébként nem könnyű hozzájutni, ez érezhető is volt, hiszen sokan keresték fel a jelenlévő egészségügyi dolgozókat.

 

2013.09.29   Sok érdeklődőt vonzott a Lakótelepi Nap

Szeptember 28-án és 29-én rendezték meg a már hagyományosnak mondható Lakótelepi Napot és a Szívünk Világnapját. A Pálffy Károlyné kezdeményezésére több mint egy évtizede életre hívott rendezvénysorozat a változatos programok által vidám közösségi együttlétet teremt, de legalább ilyen fontos szerepet kap az egészséges életmódra nevelés, a prevenció és az ingyenesen igénybe vehető szűrővizsgálatok.

 

2012.09.30   Lakótelepi nap

Szeptember 30. a "Szívünk világnapja". Ehhez kapcsolódóan idén is megrendezték a városban a hónap utolsó hétvégéjén a lakótelepi napot. Szombaton a szórakozásé volt a főszerep, a hagyományos programok mellett számos újdonság is várta az érdeklődőket. Vasárnap az egészség, a prevenció került fókuszba, az Eötvös iskolában ingyenes szűrővizsgálatokat végeztek.

 

2011.09.25   Egyre népszerűbb a Lakótelepi Nap

Az évek múlásával nem hogy kifáradna a rendezvény, sokan éltek az ingyenes szűrővizsgálatok és orvosi tanácsadások lehetőségével a 12. Lakótelepi napon is. Vasárnap a "Szívünk világnapján" ismét lehetőség volt vérnyomás és vércukorszint mérésre, véradásra valamint az egészséges életmóddal kapcsolatos ismeretek elsajátítására. Volt ételbemutató kóstolóval és most először hallás- valamint látásvizsgálat. A legkisebbeket a mentők, rendőrök és tűzoltók bemutatója várta.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT