MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Fekete Péter független Balaton-kutató

Találatok száma: 3

 

2012.10.11   Kell-e víztározó a Balatonhoz? Előadás a vízszintről

Nincs sok idő arra, hogy megoldást találjunk a Balaton alacsony vízszintjére, víztározóval kellene pótolni nyaranta a kevés vizet, állítja következetesen Fekete Péter független Balaton-kutató. Számításairól előadást tartott Balatonfüreden, ahol a tóval kapcsolatban a hallgatóság is elmondta meglátásait.

 

2012.10.08   Fekete Péter a vízszintről

Fekete Péternek, ahogy magát nevezi, a független Balaton-kutatónak, határozott véleménye van a tó vízszintjéről. Kutatási eredményeit, megoldási javaslatát meg szeretné osztani a Balatonért aggódókkal, vállalva a polémiát is, ezért előadást tart Balatonfüreden a Vitorlás étteremben 11-én este fél hétkor, ahová minden érdeklődőt vár.

 

2012.03.27   Elfogyhat-e a Balaton?

Panaszkodnak a horgászok, és sokan mondják a helyiek, hogy nagyon alacsony a Balaton vízszintje. Mint tudjuk ez önmagában még nem jelent semmit, hiszen bármikor jöhet egy csapadékosabb időszak. Fekete Pétert sem ez aggasztja, sokkal inkább az, hogy mérései alapján tíz éven belül annyit csökkenhet a vízhozam, hogy már be kell avatkozni, hogy megmentsük a Balatont. A független Balaton-kutató legutóbb egy meteorológiai szaklapban jelentette erről meg tanulmányát és előadást tartott az ELTÉN.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT