MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Fekete Péter a vízszintről

2012.10.08. • Fekete Péternek, ahogy magát nevezi, a független Balaton-kutatónak, határozott véleménye van a tó vízszintjéről. Kutatási eredményeit, megoldási javaslatát meg szeretné osztani a Balatonért aggódókkal, vállalva a polémiát is, ezért előadást tart Balatonfüreden a Vitorlás étteremben 11-én este fél hétkor, ahová minden érdeklődőt vár.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - ENEKES - 2015.11.13. - 14:07:36

Nemcsak FEKETE PETER Ur aggodik a Toert hanem mas is , es...sokan. Mint en is ENEKES JANOS.
Nahyon kemenyen kellene az asztalra ütni hiszen a tavunk agonizal.Tessenek mar egyszer asekelyeseket megnezni /delnyugati csücsök egeszen tovabb SIOFOKIG!!! Igaz a deli oldalon a viz gyorsabban melyül /ennek ösregi okai vannak, Truzasok es medermozgas, stb.../ de a kielegotö viz szint?! es a viz tisztasaga! meg nem ok arra hogy ölbe tegyük kezünket-ill. azok felelösek a Balaton sorsaert. Addig amig a balatonfüredi medret homokkal töltik fel es minden egyebb helyen a rothadt fakkal autogumikkal, vasakkal, es egyebb szemettel keletkeztetik a bejarokat, addig amig a BFTI nem latja be, hogy a To kezelese fals addig karoghatunk, mi-olyanok, mint kutato, vagy termeszethez ertö es azt figyelö emberek.
A Balatont ma regen meg kellet volna kotrani, a medret kimelyiteni , a berkeket visszaepiteni, a Zala torkolatat, ugy 40km el fljebb tenni, es az illegalisan / provizorikusan"" /epitet vityillokat elbontani, es a büdös Kilometers hosszusagu berothadt, nadassal vegyes ligetes-/mar szaraz területet / ujbol kidozerozni.
Szegyenteljes ahogy ezzel a toval banva van. NEzzenek meg egy SAT fölvetelt, mi ma avizfelület.!!!
A Velencei torol nem is beszelve.
Ahol ma a Balatonnal a berkek rengetegeiben a sok szemet es bikres-bokros területek vannak, ott lenne aTo PUFFER-Zonaja, ott ivnanak a halak millioi. JA, ha lenne ott tavasszal viz.
Az en velemyenyem is az mint Fekete Ure. A Balaton kegyetlen kezekben van, es a tömeg hallgat...

Azt Sem tudom felfogni szük Magyar eszemmel, hogy hogyan arulhatnak, az Pl. OTP-en kersztül bizonyos emberek partszakaszokat?!
Hat nem az Allamunk birtokolja ezeketa területeket?
Kemeny gondolatok ezek, de mindenki aki olvassa -gondolkozzon el rajta.

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2174

Mai megtekintés: 5

Utolsó: 2024.07.14 07:17:31

ADATLAP

Forgatás napja: 2012.10.08

Sugárzás napja: 2012.10.10 (1107. adás)

Videó hossza: 0:01:59

Szerkesztő:

Csorba Kata

Operatőr:

Sági Tibor

Vágó:

Sági Tibor

Riportalany:

Fekete Péter független Balaton-kutató

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT