MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Dr. Csákvári Tamás ügyvezető elnök, Balatonfüredi Futball Club

Találatok száma: 11

 

2014.11.10   Megyei rangadó az NB III-ban

Megyei rangadóra készül a hétvégén a BFC labdarúgó csapata. A fürediek ezúttal a rivális Veszprém együtteséhez látogatnak. A mérkőzést megelőzően a sportkör elnökével dr. Csákvári Tamással beszélgettünk.

 

2014.07.30   Új utakon a BFC utánpótlás nevelése

Tagtoborzóval egybekötött évadnyitót tartott a BFC. Az őszi szezontól az utánpótlás csoportok teljes skálája mellett lány csapatokkal is találkozhatunk majd a városi sport telepen.

 

2012.07.16   Alapoznak a füredi labdarúgók

Heti hat edzéssel megkezdték a felkészülést a balatonfüredi labdarúgók. A bajnokság átszervezése miatt minden pontra nagy szüksége lesz a csapatnak, hogy megtarthassa NB III-as tagságát.

 

2012.04.24   Új edző a BFC-nél

Új edzővel vág neki a hátralévő nyolc fordulónak a BFC. Az egyesület vezetése a volt szövetségi kapitányt Glázer Róbertet kérte fel a csapat irányítására.

 

2011.08.30   Összefogás a füredi labdarúgásért

Jobb körülmények és szakmai feltételek mellett futballozhatnak ezen túl a füredi gyerekek ugyanis együttműködési megállapodást kötött egymással a Balatonfüredi FC és a Balatoni Kölyök Labdarúgó Klub.

 

2011.08.10   Új klubházat avattak a BFC-nél

Hosszú évek óta nem voltak annyian labdarúgó-mérkőzésen Füreden , mint a Ferencváros elleni összecsapáson. A találkozót az új klubház avatója alkalmából rendezték.

 

2010.08.09   Szombaton kezdődik az NB III-as bajnokság

Több év szünet után ősztől újra NB III-as csapata van Balatonfürednek. A bajnokság 14-én jövő héten szombaton kezdődik Bükön. A felkészülésről és az elvárásokról a BFC vezetését kérdeztük.

 

2009.08.11   Átadták a BFC új pályáit

Nemzetközi méretű élőfüves labdarúgópályát valamint villanyvilágítású műfüves pályát avattak Balatonfüreden. Az eseményen akárcsak harminc évvel ezelőtt most is az Újpesti labdarúgócsapat vendégeskedett.

 

2009.06.13   Átadták a műfüves labdarugó pályát

A veszprémi műfüves pályáról Balatonfüredre költöztek a BFC labdarúgói. A tavaszi szezon utolsó két mérkőzését már az új pályán játszották.

 

2008.11.13   Új labdarúgó pályák

Noha a labdarúgóknál már befejeződött a bajnokság, a sporttelepen nem állt meg az élet. Javában tart a két új játéktér építése és ha az időjárás nem szól közbe januártól villanyvilágításos pályán gyakorolhatnak a sportolók.

 

2008.07.30   Épülhet az új bevásárlóközpont

Eldőlt, nem kell tovább találgatni. A befektető megerősítette, hogy egy TESCO hipermarket is helyet kap, abban a bevásárlóközpontban, amelyet ősszel kezdenek építeni Füreden. A futball klub eladott területén emellett 30 kisebb üzletet, közparkot, sétányt és szökőkutat is kialakítanak. A klub pedig a befolyt vételárból, európai szintű műfüves labdarúgópályákat és korszerű öltözőket épít. Most először láthatják az áruház látványterveit.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT