MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Kónya Anikó ápolási igazgató

Találatok száma: 3

 

2017.03.01   Az ápolókat ünnepelték a szívkórházban

2014 óta február 19-e a Magyar Ápolók Napja. Ebből az alkalomból rendeztek ünnepséget a balatonfüredi szívkórház dolgozóinak. Az eseményen négy ápoló kiemelkedő munkáját ismerték el. Kossuth Zsuzsanna, a magyar ápolóképzés nagy alakjának születésnapján emlékeznek meg minden évben az ápolókról. A kétszáz éve, 1817. február 19-én született Kossuth Zsuzsanna Magyarország első főápolónője volt, aki az 1848/49-es eseményeknél megszervezte a sérültek ellátását.

 

2015.12.04   Fuss, ha kedves az életed!

A balatonfüredi Állami Szívkórház új kezdeményezése példamutatás a lakosságnak, hogy milyen fontos a rendszeres mozgás, ezzel nem csak a betegségeket lehet megelőzni, hanem sokat lehet spórolni az egészségügybe fektetett költségeken is. 34 szívkórházi dolgozó indult azon a váltófutáson, amelyen a Füred-Tihany-Siófok-Balatonfűzfő-Füred távot kellett teljesíteni. A hagyományteremtő akciónak a "Fuss, ha kedves az életed!" nevet adták a szervezők.

 

0000.00.00   Átadták a "Balatonfüred Egészségügyéért" kitüntetéseket

Megemlékezésekkel, ünnepségekkel emlékeztek országszerte július elsején a 194 éve született kiváló magyar orvosra, a gyermekágyi láz okának felfedezőjére Semmelweis Ignácra. Balatonfüreden az ünnepség keretében kitüntetést vehetett át Horn Brigitta a központi ügyelet vezető nővére és Kónya Anikó az Állami Szívkórház ápolási igazgatója, akik évtizedek óta a városban teljesítik hivatásukat.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT