MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Szári Zsolt vezérigazgató, Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit ZRt.

Találatok száma: 3

 

2017.05.19   Sűrűbben járnak a kompok, bővül a hajós programok kínálata

Siófokon tartotta szezonkezdő sajtótájékoztatóját a Balatoni Hajózási Zrt., ahol beszámoltak a tavalyi eredményekről és az idei tervekről. Az évről-évre eredményesebb cég, két év alatt másfél milliárd forintot költ fejlesztésre saját forrásból, bővül a kezdvezmények köre és a tavalyinál jóval több hajósprogram várja az utazóközönséget. Megszületett egy megállapodás is a BAHART és a Balatoni Halgazdálkodási Zrt. között, ami egy esetleges halpusztulás esetén segíti a hatékony beavatkozást.

 

2015.11.03   Ülésezett a Balatoni Szövetség

Tihanyban tartotta közgyűlését a balatoni önkormányzatok szövetsége. A testület tovább lobbizik azért, hogy a Balatonnál legalább nyolc vasárnapon, a nyári főszezonban nyitva lehessenek az üzletek.

 

2015.01.28   Lesz-e balatoni hal az éttermekben?

Több mint egy éve megszűnt a halászat a Balatonon és ezzel együtt gyakorlatilag eltűnt az éttermek étlapjáról a balatoni hal. A horgászok is csak saját célra foghatnak halat, azokat nem értékesíthetik. A fura helyzet téma volt a Balatoni Szövetség Örvényesen megtartott ülésén is, ahol kiderült, a probléma nem újkeletű. A halgazdálkodási cég vezérigazgatója szerint ugyanis az éttermek eddig is Ukrajnából és Kazahsztánból szerezték be a süllőt és keszeget. De hamarosan újra kapható lesz a balatoni hal, ráadásul konyhakész állapotban.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT