MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Osváth Péter autóversenyző

Találatok száma: 35

 

2017.04.11   Rali siker Miskolcon

A miskolci versennyel útjára indult a hét futamosra tervezett magyar rali bajnokság. A füredi színeket akárcsak az elmúlt években most is az Osváth Péter-Suba Ákos-Mitsubishi EVO IX hármas képviselte. A fiúk számára a végső cél továbbra sem változott, dobogó a kategóriában és beleférni az első tízbe az összetettben.

 

2016.10.18   Újra a dobogón a Magyar Rali bajnokságban

Továbbra is versenyben van a dobogóért vívott küzdelemben az Osváth-Nemes rali páros. Az utolsó két futam közül a füredi pilóta csak a kassaival volt elégedett, a végső döntés a befejező ózdi versenyre maradt.

 

2016.06.11   Veszprém rali

A Skoda Fábiával induló Herczig Norberték nyerték a 23. Veszprém-ralit. A füredi Osváth - Nemes páros ezúttal is az élmezőnyben végzett, összetettben a tizenegy, míg saját kategóriájukban a harmadik helyen zárták a tizenkét gyorsasági szakasszal megrendezett két napos versenyt.

 

2016.04.27   Füredi siker az Eger Ralin

Remekül kezdte az autós évadot az Osváth Péter - Csáki Richárd páros. A továbbra is Mitsubishi EVO IX - el versenyző fürediek az idénynyitó Eger Ralin a harmadik kategóriában a második, összetettben a 12. helyen zárták a versenyt.

 

2015.12.16   Mikulás-rali

1995-ben, amikor útjára indult a Mikulás-rali még a szervezők sem hittek abban, hogy a verseny ennyi éven át fennmarad. Akkor a cél csupán az októberben véget érő versenyszezon kitolása volt. A 19. futam országos eseménnyé nőtte ki magát, ahol két füredi páros is rajthoz állt.

 

2015.10.27   Befejeződött a rali bajnokság

A pécsi futammal befejeződött a Magyar Rali Bajnokság. Ez alkalommal az Osváth-Farnadi páros visszatalált régi formájához és jó eredménnyel zárta a versenyt.

 

2015.07.13   Balszerencse a Veszprém Ralin

Székesfehérvárt követően a Veszprém Ralin sem kisérte szerencse a balatonfüredi Osváth-Farnadi párost. A hét futamosra tervezett magyar bajnokságban most már csak két lehetőség maradt a javításra, augusztusban Kassán majd szeptemberben Pécsen.

 

2015.05.26   Szombathely rally

Szombathelyi futammal folytatódott a Magyar Rally Bajnokság. Az Ostváth - Farnady füredi páros ezúttal lecsúszott a dobogóról, és kategória negyedik helyén fejezte be a versenyt.

 

2015.04.09   Elindult a Magyar Rallye Bajnokság

Március végén elrajtolt a Magyar Rallye Bajnokság. A hét futamra tervezett verseny első állomása ez alkalommal is Egerben volt. A füredieket továbbra is az Osváth - Farnady páros képviselte a már jól bevált Mitsubishi EVO IX-el.

 

2014.11.05   Füredi rali sikerek

Befejezéséhez közeledik a Magyar Rali Bajnokság. A pécsi versenyt követően a füredi Osváth-Farnady páros tartja kategória második helyét, és a zárófutam után akár a dobogó legfelső fokára is állhat.

 

2014.06.11   Bükkfürdő rali

Bükkfürdőn folytatódott a országos rali bajnokság. A füredi Osváth-Farnadi páros ezúttal is a mezőny első felében végzett a Mitsubishi EVO IX-el.

 

2014.04.15   Füredi siker a Miskolc Ralin

Március végén Miskolcon rajtolt a Magyar Rali Bajnokság. A versenyen a balatonfüredi Osváth Péter - Farnadi Ágnes páros abszolút nyolcadik,kategóriájában az ezüst érmet szerezte meg.

 

2013.11.12   Dobogón végzett a füredi rali páros

Áprilisban az Eger Ralival indult és a Mecsekben fejeződött be az Országos Rali Bajnokság. A füredi színeket képviselő Osváth-Farnady páros egy gyengébb kezdést követően fokozatosan magára talált és megérdemelten állhatott a dobogóra.

 

2013.10.01   Fürediek rali sikere Szlovákiában

Gyengébb kezdés után a Kassa Ralin kategória győzelmet szerzett az Osváth-Németh páros. A füredi versenyzők a népes nemzetközi mezőnyben remek időket autózva állhattak a dobogó legfelső fokára.

 

2013.07.19   Folytatódott a Magyar Rali Bajnokság

A harmadik helyen zárta a Veszprém ralit az Osváth-Farnadi páros. A füredi versenyzők lassan utolérik megszokott formájukat,de a végelszámolásig még több megmérettetés vár rájuk a legközelebbi augusztusban Kassán.

 

2013.04.09   Elindult az Országos Rally Bajnokság

A tervezett nyolc futam közül az egrivel indult az Országos Rally Bajnokság. Sajnos a fürediektől ez alkalommal elpártolt a szerencse.

 

2013.01.07   Füredi páros a dobogón a magyar rali bajnokságban

Összetettben a hatodik, kategóriában a második helyen zárta az évet az Osváth-Farnady páros a magyar rali bajnokságban. A füredi duó végig kiegyensúlyozottan versenyzett és kis szerencsével akár az első helyet is megszerezhette volna.

 

2012.10.15   Kassa rali

Kassán folytatódott a magyar rali bajnokság. Természetesen a Füred is képviseltette magát a versenyen, az Osváth-Farnady kettőssel.

 

2012.09.03   Arad rali

Az Arad ralival folytatódott a magyar rali bajnokság. Az Osváth-Farnady páros a nehéz körülmények ellenére az élmezőnyben végzett.

 

2012.07.10   Harmadik futamra készül az Osváth-Farnadi páros

Ha nagy nehézségek árán is de elindult a Magyar Rali Bajnokság .A hétvégén a harmadik futamra kerül majd sor.A Veszprém Rally talán az egyik legnépszerűbb és látogatottabb a verseny programból.

 

2011.05.26   Miskolc rali

Miskolc rali

 

2011.04.02   Eger rali

Akárcsak az elmúlt években most is Egerben indult a magyar rally szezon. Az Osváth-Farnady páros egy új autóval de továbbra is a jól bevált Mitsubishi EVO IX-el versenyez.

 

2011.01.18   Rali évértékelő

Rali évértékelő

 

2010.07.02   Rali

Az Osváth-Farnady páros mellett a Murai testvérek számára is folytatódott a rali bajnokság. Először látogassunk el a Szombathely ralira, majd nézzünk meg egy összefoglalót Muraiék két versenyéről.

 

2010.05.28   Salgó Rali

A harmadik forduló zajlott a hétvégén az országos rali bajnokságban. A versenyzők ezúttal Salgótarjánba és a szomszédos Szlovákiába látogattak.

 

2010.03.26   Eger Rali 2010

ól sikerült a bemutatkozás a magyar rali bajnokságban az Osváth - Farnadi párosnak. A Mitsubishi Evo-IX-el induló füredi kettős a hatodik helyen végezte a kétnapos versenyt.

 

2009.12.06   13. Mikulás rali

Minden évben óriási érdeklődés mellett rendezik meg Veszprémben a Mikulás ralit. Idén öt Füredi páros állt rajthoz.

 

2009.10.14   Komlo rali

A 30 ezres kisvárosban Komlón rendezték a hazai rali bajnokság utolsó fordulóját. Az Osváth - Farnady kettős ezúttal is az első helyen végzett, ezzel az N csoportban összesítésben a II. helyet szerezték meg.

 

2009.09.14   Nyírség rali

Összetettben az ötödik kategóriájában a második helyet szerezte meg az Osváth Farnadi páros a Nyírség ralin. Az országos bajnokságból már csak egy forduló van hátra, ha Osiéktól a szerencse nem pártol el akár az első helyen is végezhetnek.

 

2009.08.01   Mecsek Rali

Két futammal a magyar ralibajnokság előtt továbbra is a dobogón áll az Osváth Farnady kettős. A hétvégén Pécsen bizonyították, hogy ez a helyezés egyáltalán nem véletlen.

 

2009.07.04   Veszprém rali

Három futammal a Magyar Rali Bajnokság befejezése előtt a 3. helyen áll a füredi Ostváth-Farnady páros. A Mitsubishi ezúttal is bírta a kiképzést, a Veszprém Ralin Osváthék bronzérmesek lettek.

 

2009.05.18   Salgó-Gemer rali

Három futamot teljesítettek eddig az országos rali bajnokságban. A balatonfüredi Osváth-Farnadi kettős hétről-hétre jobban szerepel, ezúttal Salgótarjánban a dobogó 3. fokára állhattak.

 

2009.04.08   Eger rali

Remekül kezdte az idei rali szezont az Osváth Péter Farnadi Ágnes páros. Legutóbb Egerben az előkelő hatodik helyen végeztek.

 

2008.12.07   Mikulás rali

Ugyan a Mikulás ralin nem osztanak külön pontokat, így természetesen nem számít bele az országos bajnokságba sem, mégis az egyik legnépszerűbb verseny. Balatonfüredet 5 páros képviselte.

 

2008.10.10   Rali

Ózdra költözött a magyar autósport élmezőnye. A balatonfüredi Osváth-Gács páros ezúttal remek versenyzéssel bizonyította, hogy helyük van a legjobbak között.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT