MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Balla Emőke újságíró

Találatok száma: 2

 

2016.10.12   Pálffy Károly és az ő ezerarcú Balatonja

Több mint ötven festménnyel várja a látogatókat a füredi polgármesteri hivatal emeleti folyosója, mely egy hónapig Pálffy Károly festőművész alkotásainak ad helyet. A képek háromnegyede új, eddig soha sem látott ábrázolása a Balatonnak, néhány képet teljesen újrafestett a művész, de van ahol a hangulatot változtatta meg. Hiszen a Balatonnak ezer arca van, mindig változik. Ami nem változik, az Pálffy Károly erős érzelmi kötődése az itteni tájhoz, ennek jegyében készültek el a november 21-éig látható képek is.

 

2016.03.23   Óriásfestmény készült az Anna-bálról

Az Aszófőn élő Mógor Judit azután kezdett Anna-báli témájú festményeket készíteni, miután kilenc évvel ezelőtt lánya, az akkor 18 esztendős Ódor Benigna, a zsűri döntése értelmében a második udvarhölgy lett. Számos normál méretű alkotása mellett, egy négyszer kétméteres festményt is bemutattak a szombaton megnyílt kiállításon.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT