MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Szekeres Kornél r. őrnagy, iskolai bűnmegelőzési tanácsadó

Találatok száma: 3

 

2017.06.01   Közlekedési vetélkedőt nyert a református iskola

Ebben az évben ismét megrendezték a "Már tudok biztonságosan közlekedni" című vetélkedőt, a balatonfüredi rendőrkapitánysághoz tartozó területen. A szellemi és ügyességi feladatokat felvonultató vetélkedőt általános iskolás gyerekek részére hirdeti meg a helyi kapitányság, elsősorban azzal a céllal, hogy a helyes közlekedési szabályokra oktassák a diákokat. A játékos megmérettetés döntőjén komoly ajándékokért folyt a versengés.

 

2017.04.26   Újra közlekedésbiztonsági vetélkedő diákoknak

Ma Magyarországon a 14 évnél fiatalabb gyermekek közlekedésre nevelése -az érintett korosztályhoz illő fogalmazással- még gyermekcipőben jár. Noha a közlekedésre nevelés témaköre részét képezi a Nemzeti Alaptantervnek, azonban ennek rendszeres, szervezett és hatékony formája még nem mondható kiforrottnak. Balatonfüreden azért jobb a helyzet, hiszen Szekeres Kornél őrnagy, kiemelt fontosságúnak tarja a fiatalok ez irányú felvilágosítását, oktatását. Ennek egyik állomása a "Már tudok biztonságosan közlekedni" című vetélkedősorozat, amely a napokban ismét elindult, nyolc környékbeli iskola bevonásával.

 

2017.03.16   Rendőrségi hírek

Közlekedésbiztonsági akcióról, sikeres felderítésről és a bikesafe program folytatásáról is szól heti rendőrségi összeállításunk. Szekeres Kornél, aki mostantól iskolai bűnmegelőzési tanácsadóként dolgozik a füredi kapitányságon, beszámolt arról, hogy a balesetek megelőzése érdekében több előadást és helyszíni akciót is tartottak.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT