MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Borosné Eitner Kinga elnök, Balaton Isover Vivóclub

Találatok száma: 6

 

2011.02.25   Vívás tanítás pályázati pénzből

A Balaton Vívóklub nem rég hozott létre az Eötvös iskolában egy vívótermet. Most gondoskodik arról is, hogy minél több gyerekkel szerettesse meg a vívást. Uniós pályázat keretében nyertek arra pénzt, hogy az északi parton, így Füreden is ingyen oktassák az utánpótlást.

 

2009.10.21   Új vívóterem Füreden

A napokban ünnepélyesen is felavatták az Eötvös iskola tetőterében kialakított új vívótermet, amelyet délelőtt az általános iskola, délután a vívó klub használ majd.

 

2009.05.24   10. Veterán Vívó Európa- bajnokság

Adásainkban már többször beszámoltunk a veterán vívó Európa-bajnokságról, amit májusban Balatonfüreden rendeztek nagy sikerrel. A Füred TV a nagyszabású eseményről egy 20 perces dokumentumfilmet is készített, ezt láthatják most.

 

2009.05.24   Sikeres veterán vívó Eb

En-Garde Pret Allez. (Állás, készen, rajta) Hangzott el a versenybíróktól több ezerszer múlt héten Füreden megrendezett veterán vívó Európa bajnokságon. A legtöbb érmet a német versenyzők nyerték, utána az olaszok, angolok és oroszok következtek. A magyar 40 feletti vívók közül ketten kaptak ezüst érmet, közülük a 70 év fölötti kategóriában dr. Kamuti Jenő többszörös olimpikon.

 

2009.05.08   A vívás története

Füreden a jövő héten rendezett veterán vívó Európa-bajnokság kapcsán vívás történeti kiállítás nyílt a Kisfaludy Galériában. Németh Árpád nyugdíjas vívóedző gyűjteménye egyedülálló Európában, különösen ami a fejvédeket illeti. A legrégebbi darab azonban egy vívócipő 1787-ből, amihez egy véletlen folytán 30 euróért jutott a gyűjtő.

 

2009.03.09   Vívó EB májusban

A vívás igen népszerű sportág Európában. Hogy versenyszerűen lehet űzni 40 év felett is, arra a legjobb példa az a veterán Európa bajnokság, amit május 17-e és 24-e között Balatonfüreden rendeznek. A nagyszabású sportrendezvény helyszínét 5 város közül választotta ki a szervező Balaton Isover Vívóklub, amelynek szakosztálya hét éve működik már Füreden is. A rendezők a vívósport fellendítését várják az Eb-től, - mondta a klub elnöke Borosné Eitner Kinga.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT