MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Az LMP sajtótájékoztatóján

2010.02.11. • A Lehet Más a Politika Párt környezetvédelmi és gazdasági változásokkal járó zöld fordulatot ígér. Meg akarják oldani a korrupciót a mélyszegénységet és a vidékfejlesztés elmaradását ? fogalmazott február 11-ei sajtótájékoztatójukon a térség országgyűlési képviselő jelöltje.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#7 - füredi LMP - 2010.02.19. - 12:51:18

Kedves jobbik! Az LMP ha nem is feltétlen a sajtó részéről, de kopogtatócédula gyűjtés, kampányolás közben, rendszeresen szembesül a jobb-baloldaliság kérdésével, mivel a magyar emberek igen jelentős hányada - történelmi meghatározottságok okán - csak ebben a mesterkélt bal-jobb kétosztatúságban képes szemlélni a politikát, mely többnyire a Fideszt és az MSZP-t fedi, és ami többnyire természetesen a két párt érdekeit szolgálja leginkább. Az LMP talán - a "sajtótájékoztatón elhangzottak" ellenére abban mégis különbözik a Jobbiktól, hogy azzal ellentétben nem okoz gondot a számára egy ilyen kérdés megválaszolása vagy meg nem válaszolása. Pusztán a HITELESSÉG kedvéért azért kielégíteném a tisztelt jobbik "kíváncsiságát", és pótolnám a szerkesztő asszony "mulasztását", válaszolnék a kérdésre. Az LMP " se nem jobb, se nem bal" hogy egy nemzeti radikális klasszikust is idézzek. Az LMP egy ökoszociális gyökerű zöldpárt, mely nem politikai oldalak és megosztottságok, hanem elvek és értékek mentén kíván politizálni, és ehhez várja a szavazók támogatását. Arra a kérdésre pedig, hogy melyek lennének ezek az elvek és célok, igény esetén szintén válaszolni tudok, de részben elhangzott a sajtótájékoztatón, és egyéb megszólalásaink során. Amely párt ezen elveknek megfelelően politizál azzal együtt tudunk működni, amelyik nem azzal nem. A HITELESSÉG kedves jobbik ugyanis nem azon múlik ki melyik oldalra sorolja be magát vagy, hogy ki mennyire vallja magát nemzetinek. A HITELESSÉG az elvek következetes képviseletén múlik, és önmagában még nem is értékmérő (lehet valaki elvetemült célokkal is hiteles)és arról pedig, hogy mi mennyire vagyunk azok reményeim szerint hamarosan meggyőződhet!

#6 - jobbik - 2010.02.19. - 11:45:11

Kedves fürdei LMP!Segítek picit...Szerkesztőasszonynak egy Nemzeti Radikális Párt elnökéhez intézet vitatott kérdése egyfelől vicces...akkor mosolygok.. mert értem én a viccet is,másfelől,Ő mint a rendezvényről HITELESEN tudósítani szándékozó személy bizonyára kellőképpen felkészült,és tájékozott mielőtt mikrofont ragad ,és kérdez.Persze a kérdés elhangozhat...nem vitatom,pusztán kíváncsi voltam,hogy a többi párt vezetőinek is felteszi-e majd e legendás szösszenetet a HITELESSÉG kedvéért...szívesen hallgattam volna az Önök válaszát,vagy az MSZP MDF FIDESZ....stb. Írásának második felére nem regálnék,nézzünk a jövőbe...kívánom,hogy jussanak a Parlamentbe,hiszen sajtótájékoztatójukon elhangzottak alapján Önök a Jobbikot fogják támogatni...ha bennt is képesek lesznek azt cselekedni amit Parlamenten kívül ígérnek.

#5 - füredi LMP - 2010.02.19. - 03:26:37

Kedves jobbik! Megnéztem az inkriminált riportot és továbbra sem értem, mi nem volt benne korrekt, vagy tényszerű az LMP-éhez képest? Ezért továbbra is önnek teszem fel a kérdést: Miért van jelentősége annak, hogy egy riportban elhangzik e a jobb-bal oldaliságra vonatkozó kérdés? Persze nem tisztem a szerkesztőasszonyt védeni - gondolom meg tudja ő védeni saját magát ha szükséges - csakhát nem tudok túllépni azon, hogy ebben az ön hozzászólásában kimondatlanul is némi él volt kihallható az LMP-vel szemben, annak hitelességét illetően. Amúgy pedig nem gondolom hogy különösebben azon kellene leragadnunk, melyik rendezvényen hányan voltak, főként úgy nem, hogy a Jobbik esetében már egy 11 éve mozgalomként, és 7 éve pártként tevékenykedő mozgalomról van szó, míg az LMP tavaly alakult, és legfőképpen úgy nem, hogy önök 2006-ban úgy érteke el 2,4%-ot (az LMP EP választásokon elért eredményénél 0.2%-al kevesebbet) hogy egy másik párttal közösen indultak...

#4 - jobbik - 2010.02.18. - 09:29:03

Kedves füredi LMP!Önök sajnos nem kellően tájékozottak!Javaslom tekintsék meg a Ftv riportját,melyet a Jobbik füredi---teltházas---kampányrendezvényén,...nem sajtótájékoztatóján....készített,és az ahhoz füzött hozzászólásokat.Ezek után kérdését,melyet hozzám intézett kérem tegye fel Csorba Katának!

#3 - füredi LMP - 2010.02.17. - 21:19:54

Kedves jobbik! Miért is oly lényeges, hogy egy párt Magyarországon névleg melyik oldalra sorolja be magát? Nem a programok, elképzelések számítanak? Hogy hogyan, miként képzeljük el ennek az országnak, a közös hazánknak a jövőjét? Ja, hogy ezzel a jobb-bal besorolósdival esetenként klasszul el lehet fedni a program meglétének hiányát? Hát igen, az egy más kérdés... Kedves füredi! Nem vagyunk kis szadesz, nem húzunk el! :)

#2 - füredi - 2010.02.17. - 18:40:35

LMP = kis szadesz. Húzzatok már el a fenébe!

#1 - jobbik - 2010.02.17. - 16:42:57

Kedves Csorba Kata!Riportjában nyilvánvalóan apró rövidzárlatának köszönhetően elfelejtette feltenni legendás kérdését ezen a SAJTÓTÁJÉKOZTATÓN.. miszerint..." jobboldali,vagy baloldali párt-e" az LMP. Ennyit a semlegességéről.

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1608

Mai megtekintés: 3

Utolsó: 2022.08.07 17:27:15

ADATLAP

Forgatás napja: 2010.02.11

Sugárzás napja: 2010.02.17 (969. adás)

Videó hossza: 0:03:51

Szerkesztő:

Csorba Kata

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

Riportalany:

Hajdu Mária országgyűlési képviselőjelölt, Lehet Más a Politika

Ivády Gábor polgármester, Lehet Más a Politika

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT