MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Gyurcsány Ferenc Balatonfüreden

2011.04.28. • Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, az MSZP országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót és fórumot tartott április 28-án Balatonfüreden. Gyurcsány Ferenc legfontosabb mondanivalója az MSZP tervezett újjászervezése volt. Ha sikerül ősszel megszavaztatni, akkor a politikailag és anyagilag fedhetetlen új vezetőket a tagság közvetlenül választhatja meg. A volt miniszterelnököt elkísérte a fórumra Pál Béla a párt megyei elnöke és Nagy Jenő, a megyei MSZP alelnöke.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#8 - Attila - 2011.05.16. - 13:14:08

Kedves Tamás!

Kitől várjuk akkor a megoldást,ha nem a politikusoktól? Ők irányítják az országot,nem!? Ha nem így van,akkor meg minek parlament,minek oda bárki is!? Az osztrákokat csak példaként hoztam fel,de említhetném az angolokat vagy bármely másik Nyugat-Európai országot vagy menjünk tengerentúlra pl Kanada vagy Amerika.Mindegyik jobban él mint mi,sőt a románok gazdasága is sokkal jobban rendben van mint a magyaroké! Én sem vágynék egy másik országba,ha itthon a mai áraknak megfelelő fizetést kapnék a munkámért és ne azon kelljen idegeskednem minden nap,hogy vajon lesz e kajára elegendő pénzem a következő fizetésig! Ezt viszont sajnos nem én szabályozom és nem tudok ez ellen tenni semmit,még ha belegebedek,akkor sem!

Egy külföldi (pl az angolok) évente 2-3-szor elmennek más országokba nyaralni,mert megtehetik,ugyanis jobban keresnek és hozzáteszem,hogy az utazások sem olyan drágák náluk mint itthon! Én meg kuporgatom a pénzt,hogy ennivalót tudjak venni! Azért látjuk a különbséget,remélem! Ez ellen nem tudok mit tenni és aki teheti,az szerintem menjen el innen,mert ez az ország már csak egy szenvedés és egyszer össze fog dőlni mint a kártyavár!

#7 - Tamás - 2011.05.16. - 11:54:26

Kedves Attila, megértem az elkeseredettségét, de ha így állunk hozzá soha semmi nem lesz ebből az országból. Nem a politikusoktól kell várni elsősorban a megoldást, ezért is tartom amit maga említ elnézést, de hülyeségnek. Az osztrákok sem azért vannak ott ahol. De akkor maradjunk az osztrák példánál, ott az emberek munkamorálja és mentalitása, önértékelése teljesen más. Talán mindenkinek a saját háza táján kellene először elkezdeni, utána mutogatni másra, a felelősséget (pl. nincsen munkám) könnyű másra hárítani.

Kedves Norbert! Mi az, hogy ő mindenki másét? Az alapjog korlátozható bizonyos esetekben.

#6 - Arany Norbert - 2011.05.15. - 06:37:43

Kedves Tamás, nyilván én nem korlátozhatom csak ő mindenki mást...én sajnos nem állíthattam neki kordont de ő nekem igen.. és úgy érzem a hozzászólásom elég kultúrált ahhoz képest amit még mondani akarnék de őszinte lennék akkor már egyben kultúrálatlan is a maga szemébe de az őszinteség és az igazság ma már nem "divat".. Igazából bármit mond és bárhogyan mondja: tudjuk a mi a célja..

#5 - Attila - 2011.05.12. - 01:09:31

Én a legközelebbi szavazásra el sem megyek,mert hidegen hagy,hogy melyik párt irányítja már ezt az országot,hiszen mindegyik hazudozik össze-vissza! Egy helyben toporgunk és ez az egymást szapulás ami politikai téren is történik,tisztára olyan mint az óvodában! Ezek csak 4 évente hallgatják meg,hogy mit is szeretne az átlag ember,amikor szavazni kell. De 4 évig viszont le van sz..va a fejünk! Ennek az országnak szerintem már csak az tenne jót,ha eladnák egy másik országnak,pontosabban ha hozzácsatolnának minket pl Ausztriához. Talán még az életünk is jobb lenne...
Tudom,kicsit durva,hogy ezt gondolom,de szerintem az még szomorúbb,hogy a saját hazámban nem tudok hinni már senkinek.

#4 - Tamás - 2011.05.11. - 15:15:48

Kedves Norbert!
Nem gondolom, hogy Ön az, aki meg fogja határozni más embernek a mozgás szabadságához való jogát. Kicsit kicsit kulturáltabb hozzászólást kérem.

#3 - Kovács P. Istán - 2011.05.10. - 11:45:56

Szerintem pedig sok igazságot mond ezúttal. Hallgassa meg még egyszer, hát nem ez történik? Én a Fideszre szavaztam tavaly, legközelebb már nem fogok. Én nem ezt vártam tőlük, egy éve megy a koncepció nélküli helyben topogás.

#2 - Arany Norbert - 2011.05.09. - 21:42:48

Miért engedték be egyáltalán a városba?

#1 - füredi - 2011.05.06. - 11:33:16

Ha Gyurcsány Ferenc a Bibliából olvasna fel, azt sem hinném el neki...

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2248

Mai megtekintés: 4

Utolsó: 2024.06.24 19:22:21

ADATLAP

Forgatás napja: 2011.04.28

Sugárzás napja: 2011.05.04 (1032. adás)

Videó hossza: 0:06:16

Szerkesztő:

Csorba Kata

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

Forgatás helyszíne:

Balatonfüred, Közösségi Ház

Riportalany:

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, MSZP

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT