MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Lövöldözés Balatonfüreden

2012.06.04. • Két áldozata van annak a családi tragédiának, amely hétfőn dél körül történt a füredi Bartók Béla utcában. Egy helyi rendőr szerelemféltésből lelőtte felesége szeretőjét, majd magával is végzett.

Olvassa el a kapcsolódó hírt is!

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#10 - "Kékangyal" - 2012.06.09. - 21:10:36

Sajnos soha nem fogom megérteni, miért nyilatkoznak magukat "jól informáltnak" érző emberek (beleértve olykor a médiát is) olyan témában, amiről valójában fogalmuk sincs!!?? Az aznapi tények valami egészen másról szólnak, melyek már önmagukban véve is tragikusak, ezért nem kellene még tetézni ostoba, légbőlkapott információkkal! A Főorvos Úr sok-sok embernek adta vissza az életét - köztük az én férjemnek is - ami elvitathatatlan érdeme, úgy hiszem! Aznap, a gyilkosság előtt néhány perccel még a műtőben dolgozott, így nem nagyon értem, kik és miért állítják olyan magabiztosan ennek ellenkezőjét!!?? Egyszer, valahol talán majd nekik is számot kell adniuk ezekről a hatalmas horderejű rágalmakról, merthogy aki meghalt, az már sajnos, soha többé nem tud védekezni, vagy cáfolatot mondani még az utolsó szó jogán sem!

#9 - faras gyula - 2012.06.07. - 15:04:45

kedves mindenki én is törzsgyökeres büszke füredi vagyok, büszkén vállalom a héten láttam a kórházon fekete zászlót és rendőrségen is,egy nap két édesapa szülő hagyta el gyermekét
este mikor haza mennek apa hol van mikor jön már haza munkából jaj kisfiam..... aztán mit kell mondani én is apa nélkül nőttem fel nem tudom tényleg nem tudom mi lesz azzal a két kicsi kis ártatlan ÁLDOZATTAL ők az igazi áldozatok mindenkinek megnyugvást részvétet békét s talán majd MEGBOCSÁLYTÁST KIVÁNOK szivemből

#8 - more - 2012.06.06. - 05:51:42

Számomra mind a ketten áldozatok.

#7 - Köszönöm - 2012.06.05. - 16:58:30

Tisztelt Szerkesztőség!
Megköszönni egy csodálatos orvos munkáját,akinek az életét köszönheti a lányom az kegyelet sértő?

#6 - A Szerk. - 2012.06.05. - 14:48:14

Tisztelt Hozzászólók!
A kettős családi tragédiávál kapcsolatos személyeskedő megjegyzéseket kegyeleti okokból nem hozzuk nyilvánosságra. Köszönjük megértésüket. A Szerk.

#5 - Infarktusból az életbe - 2012.06.05. - 14:20:32

Drága Főorvos úr.Ön most biztos fent van a Menyben.Ön annyi embernek adta vissza az életet,rajtam is Ön segített.Pótolhatatlan ,felfoghatatlan,döbbenetes.Istenem vigyázz Rá.

#4 - Részvét - 2012.06.05. - 11:32:30

Szörnyű tragédia ami történt,részvétem az érintett családoknak.Itt csak áldozatok vannak.Ne ítélkezzen senki indulatból,senki nincs tisztába pontosan azzal mi is játszódott le ott akkor.Felfoghatatlan dolgok történnek emberekkel, "mi"akik nem éltük át, nem tudhatjuk, nem érthetjük meg mi játszódhatott le a megcsalt férjben.Ő is áldozata a körülményeknek.Sokan vonnak párhuzamot a mostani és a közelmúltban történt események között, feleslegesen azt a látszatot keltve Füredről hogy egy veszélyes város.Mindig voltak és sajnos lesznek hasonló esetek,de ezeket nem szenzáció hajhászásra kell használni,azzal csak az érintettek családtagjainak fájdalmát növelik a "meggondolatlan" hozzászólok.
Kedves Ani.:Nem kell félni a Füredi rendőröktől,ha az ismerősét sérelem érte az igazoltatás közben panasszal élhet a rendőrkapitánynál,biztos vagyok benne hogy panaszát kivizsgálják és ha jogos akkor megteszik a szükséges intézkedést a rendőrrel szemben.Én születésem óta Füreden élek,sokszor igazoltattak, sokféle modorú rendőrrel találkoztam,sőt volt hogy adott intézkedést jogtalannak igazságtalannak tartottam amiért panaszt is tettem amit kivizsgáltak, és bár én is hibás voltam részben, enyhébb ítéletet kaptam mint amit kiszabhattak volna.De sokszor tapasztaltam segítőkészséget is a rendőrök részéről!Van akit én is kedvelek van akit nem,velem is így vannak mások,de a rendőr nem azért van,ő a munkáját végzi, ne személyes sértésnek vegyük az intézkedéseiket,segítsük korrekt módon a munkájukat és adjuk meg nekik a tiszteletet.Nem vagyok rendőr,nem is voltam soha de azt tudom hogy a mai világban az emberek nem mindig megfelelően közelednek egymáshoz,és az alapvető tiszteletet sem adják meg egymásnak.Ezen próbáljunk változtatni,és ne vonjunk párhuzamot a hasonló TRAGÉDIÁKKAL.

#3 - Nme rendőr, nem rokon - 2012.06.05. - 09:31:34

Ez egy személyes családi tragédia, kár akár a rendőrökről, akár a feleségekről, akár az orvosokról bármilyen tanulságot levonni. Nincs az a pszichológiai teszt, ami kimutatná előre, hogy ilyen történik.
Ha valakire meg rászólnak a rendőrök, rákiabálnak a rendőrök, megbüntetik a rendőrök, lehet haragudni, de nőjjünk már fel annyira, hogy ettől még nem arendőrség a korrupt, éretlen, felelőtlen meg amit akarunk. Ja a beírogatás meg felelősség, gondolkodjunk már, mielőtt hirtelen érzelmeinktől vezérelve mondjuk a magunkét. ez nem azt jelenti, hogy nem lehet, lehet, de csak felelősen.

#2 - noname - 2012.06.05. - 09:22:49

Kedves Ani!

Ismerted akiről szó van vagy sem ????Ha nem akkor nagyon szépen megkérlek ne általánosíts !!!!!
Rengeteg buta rendőr van ,de Ő egy tisztességes ,illedelmes ,inteligens, családcentrikus ember volt!!!!
Ha Te csalódnál és összedölne benned egy világ,amiben addig hittél ,majd hirtelen szertefoszlana minden ,Te hogyan cselekedtél volna???
A többi okos kommentelőnek is üzenem,ha nem ismerjük akiről szó van ,akkor inkább hallgassunk ,mert sokkal bölcsebbek leszünk!!!!!!!!!!!!!!!!

#1 - Ani - 2012.06.05. - 08:53:54

Füreden félni kell a rendőröktől?(tisztelet a kivételnek),békés,munkából hazafelé tartó embereket igazoltatnak,hihetetlen hangnemben,arrogánsan,éreztetve hogy félni kell.Miért nem teszi le a fegyvert az irodájában egy nyomozó ha hazamegy???? Barátnőmre a 10 éves fia jelenlétében úgy ráüvöltött egy igazoltató fiatal füredi rendőr hogy sokkot kapott,és megijedt a gyermek.Mit lehet tenni???

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 5612

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2022.08.08 17:37:04

ADATLAP

Forgatás napja: 2012.06.04

Sugárzás napja: 2012.06.06 (1089. adás)

Videó hossza: 0:00:43

Szerkesztő:

Csorba Kata

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT