MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Hit és oktatás - Elbocsátás a református iskolában?

2013.02.15. • Két tanítónőtől kíván megválni a balatonfüredi református egyház a tanév végével. Miklós Ferenc tiszteletes arra hivatkozik, hogy az egyházhoz való hűség és a vallásgyakorlás követelmény a szeptemberben az egyház fenntartásába került iskolában, a szülők, akik a két tanítónőhöz ragaszkodnának, petícióban kérik a döntés megváltoztatására az egyházközséget.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#39 - Egy hozzászóló - 2013.07.07. - 15:18:30

Csupán annyit szeretnék mondani: attól, hogy egy tanár nem vallásos vagy nem keresztény hitű, nem biztos hogy jó ember. Mondok egy példát. A keresztény, esztergomi bazilika mellett egy férfi furulyázik a hideg szélben, arra várva, hogy adjanak neki néhány forintot. Én nem vagyok különösebben vallásos, de támogattam egy kisebb összeggel. Ekkor láttam, hogy még 1000 forintot se gyűjtött össze, pedig órák óta ott áll. Hol itt a felebaráti szeretet? Egy ilyen fontos döntésben talán a diákok véleményét is ki kéne kérni, nem gondolják?

#38 - Tisztelt Hozzászólók! - 2013.02.21. - 13:30:15

Tisztelt Hozzászólók!
A református iskolával kapcsolatban úgy érezzük, hogy az érdekeltek közül a többség elmondhatta már az érveit, véleményét, sőt megjelentek a kommentekben az ilyenkor természetes érzelmek, néha indulatok is. A későbbiekben a hozzászólások közül csak annak adunk teret, amelyben új tényre hívja fel az olvasók, nézők figyelmét a hozzászóló, a kommentelők egymásnak üzengetését, egymásra hivatkozását, egymás minősítgetését mellőzzük.
Hozzászólásaikat továbbra is várjuk: A szerk.

#37 - 34-esnek - 2013.02.21. - 09:17:32

NA VÉGRE EGY ÉRTELMES, ELFOGULATLAN ÉS HELYTÁLLÓ VÉLEMÉNY!!!!

#36 - felekezetenkívüli - 2013.02.21. - 03:23:18

Szerintem önmagában semmi gond nincs azzal, hogy egy egyházi iskolában a tanároktól (és a diákoktól is) elvárják a vallásosságot (előzetes nyilatkozattétel alapján), itt azonban más a helyzet: ugyanis ez nem egyházi, hanem egyházi fenntartású iskola, a "cehhet" nagyrészt nem az egyházközség állja hanem az adófizetők! Így hitbéli meggyőződést elvárni mélyen antidemokratikus, középkori és nem is tisztességes. Rendben van az egyházi profil, de ne legyenek lelkiismeretei kényszerek. Éneklés és reggeli áhítat nélkül is lehet a tanár tisztességes, példamutató és erkölcsös. A keresztény szellemű, erkölcsös nevelésről szólhat az iskola úgy is, hogy csak az imádkozik, aki szeretne, a többiek csendben hallgatják őket. Ha a lelkész úr "megmenteni és nem megszállni" szeretné az iskolát, mint korábban fogalmazott, akkor fizessenek az épületért, fizessék a tanárok bérét, dologi kiadásokat teljes egészében! Akkor rendben van, ha elvárásokat támaszt.
Tisztelt #33-as "egy hívő" hozzászóló, az érintetteknek "tisztánlátást és bölcsességet" kíván, hogy "helyesen értelmezzék az idők jeleit"? A tanárok annyit látnak, hogy ha nem színészkednek jobban (ugye ez nem helyes cél, mint Ön is írta), ők is "lapátra kerülhetnek"; a szülők és a gyerekek pedig azt, hogy az általuk megbecsült, szakmailag nem kifogásolt munkájú tanárokat a megkérdezésük nélkül, szubjektív indokokkal bocsátják el a nagyrészt az ő adójukból fenntartott intézményből. A lelkész úr úgy látszik úgy gondolja, hogy egy ilyen, a gyerekek jövőjét érintő kérdésben a szülőknek ne legyen szavuk, habár ők fizetnek! Ha ezek az "idők jelei", meglátja még jobban csökken majd a diákok száma - és erről nem a hozzászólók tehetnek.
Hogy a tanárok miért maradtak, mire számítottak? Számomra is rejtély; úgy gondolom az állásukat nem akarták közmunkára cserélni. Kissé cinikusan szólva: ha katolikus lett volna az iskola,a katolikus templomban tettek volna hűségesküt, ha szocializmus lenne, akkor vörös úttörőnyakkendőt kötnének (már volt rá példa). Hiába: szerintem sokan sorra kerülnek majd.
A Füred TV riportja egyébként az én véleményem szerint is korrekt és pártatlan volt. Dícséretet érdemel!

#35 - egy hívő egy hivőnek - 2013.02.20. - 19:33:55

A lelkész úr nem vette fe őket hanem átvette. Ez némi különbség nem?? Ahogy mondani szokás hozott anyagból dolgozunk. Tehát az idők alatt ismerte meg őket, vagyis a tanárokat, ezért nem is tudhatta kik lesznek a munkatársai. A kereszténység az nem arculat mint egy márkanév hanem hitvallás, vagy ahogy tetszik hitbéli meggyőződés. A lelkész úr olyan embereket akar akik hitükkel is példát mutatnak a jövő nemzedékének. Nagyon is ráfér a volt Bem Iskolára a szellemi reformáció. Adjon az Isten minden érintettnek tisztánlátást és bölcsességet, hogy helyesen értelmezzék az idők jeleit. Amen

#34 - egy hívőnek - 2013.02.20. - 13:49:36

A lelkész úr is tudta, hogy kiket vesz fel!!!!Miért vette fel őket, ha most kirúgja a szerencsétleneket???

#33 - egy hivő - 2013.02.19. - 23:31:50

Én teljes mértékben egyet értek a lelkész úr döntésével. Ahogy a szeptemberi adásban ő fogalmazott " rend a lelke mindennek". A tanárok tudták mikor oda mentek, hogy mire vállalkoztak és erre fogadalmat is tettek. Én olyan generációhoz tartozom ahol a hit nem volt része az oktatásnak, ami meglátszott az akkori iskola nevelési gyakorlatában is. Akkoriban a hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő diák stigmatizált volt amihez a tanárok is úgy álltak hozzá. Sajnos olyan világban élünk ahol a hit és az erkölcs nem része a pedagógiának ami meglátszik az utánnunk jövő generáció értékitéleteiben is. Én csak támogatni tudom őt ebben a döntésében. Olyan pedagógusokra van szükség akik Istenbe vetett hitükkel képesek a mostani fiatal generáció helyes ember szeretetre és Isten szeretetére nevelni. A nevelés szó a növelni szóból ered. Más szavakkal növekekedni hitben és ember szeretetben embertársaink előtt. "Az igaz ember hitb?l fog élni." (Róm 1,17)

#32 - egyhívő - 2013.02.18. - 21:41:47

A Tiszteletes Úr "szeretetteljes" nyilatkozata után elgondolkodtam gyermekem egyházi taníttatásán és arra az elhatározásra jutottam, hogy jobb lesz neki enélkül. Felháborítónak tartom a lelkész úr törvénykezését!

#31 - lemaradtam - 2013.02.18. - 19:50:48

Most hallgattam meg a FTV interjúját. Gratulálok Csorba Katának igazán korrekt a kérdésfeltevés.
Kár, hogy a válaszok nem azok. Metakommunikáció!!!!!Egy "nagytiszteletű úr" ,aki a szeretetről, a békéről és a toleranciáról prédikál. Pál apostol is megmondta? a szeretet hosszútűrő...kegyes,...nem gerjed haragra,......mindent hiszen, mindent remél... Ez lenne a szeretet ???

#30 - Fülöp Károly - 2013.02.18. - 16:28:00

Sajnálattal hallottam hogy az Iskola egyházi fenntartója megakar válni két pedagógustól,mint szülő én is megkaptam a petíciót aláírásra,de nem írtam alá mert abból pontos részletek nem derültek ki a kialakult helyzetről.Nekem még mindig hiányérzetem van, a tanárok és az igazgatónő állásfoglalására is kíváncsi lennék a teljes kép kialakításához.Saját nevemet vállalva írom hozzáoszlásomat a fiam az iskola hetedik osztályos tanulója.A két pedagógus közül Judit néni volt osztályfőnöke fiamnak aki nagyon szereti és tiszteli őt és amikor meghallotta hogy Judit nénit az iskolából el akarják küldeni nagyon megviselte.Én a két év alatt míg Judit néni volt fiam osztályfőnöke részt vettem a nyílt napokon ahol személyesen is meggyőződtem róla milyen NAGYSZERŰ PEDAGÓGUS és EMBER akinek örök hálával és tisztelettel tartozunk és ezen semmi sem változtat!!!!Tudomásul veszem hogy az életben mindig a pénz diktál és " az kéri a számot aki a cehhet állja" bármennyire is nem tetszik a dolog és nem értek ezzel egyet!!!!Bízom abba hogy a két pedagógus továbbra is Balatonfüreden folytatja tovább hivatását,erre a felek /egyház és városvezetés/ is partner ami ebben a helyzetben egy pozitív dolog és üdvözülendő.Az élet pedig el fogja dönteni hogy az iskola mennyire lesz életképes és megér e olyan "szép kort" mint jogelődje a Bem József általános iskola.Hiszem hogy szükség van több féle értékrendre a világon mondom ezt egyházi megítélés szerinti "nem hívőként" és majd mi szülők el fogjuk dönteni hogy milyen irányba terelgetjük tovább legféltettebb kincsünket a gyermekünket.

#29 - nemhivo - 2013.02.17. - 20:32:20

Ő a fenntarto ő diktal..hogy ez a dolog izlestelen es szerintem nem tul keresztenyi az.mar mas kerdes. A dolog mar most megbosszulta önmagat.

A lelkesz urnak pedig ha kilep a templom óvó falai közül es belep a kimeletlen közeletbe , vallalnia kell a tamadasokat.

#28 - Cogito - 2013.02.17. - 19:13:38

Gondolják, hogy ezen a két emberen kívül minden bemes pedagógus szeptember 1-től hithű refis lett?????Vannak, akik jobban tudnak színészkedni- ennyi. De a következő elbocsátáskor ők jönnek és itt nem marad egy igaz tanár sem.

#27 - Munkás - 2013.02.17. - 18:14:11

Ezek szerint,ezután csak azok járhatnak majd a "Bem iskolába" akik hisznek istenben?Csodálkoznak,hogy egyre kevesebb gyereket iratnak majd ide.A keresztényi könyörület derékba törheti két pedagógus munkáját.
Ezt nem szabad hagyni.

#26 - Szabó János - 2013.02.17. - 17:54:59

Tisztelt Pacsirta!
Az iskolában a váltás előtt a bBboros elmondta, hogy előbb utóbb mind tanári vonalon, mind pedig diák vonalon tisztán református szellemű lesz az iskola! Az előbb utóbb a Bíboros úr szerint 7-8 év! Gondolom Feri bácsi be akarta bizonyítani, hogy lehet ezt 7-8 hónap alatt is, mit kell vacakolni. És igen, kedves Pacsirta minden tanárról tudta Feri bácsi, a szerződés aláírásával egy időben hogy milyen vallású, hitű vagy esetleg hitetlen. Ahogy már korábban mondták, akkor nem volt gond! .......( a továbbiak moderálva)

#25 - Munkás - 2013.02.17. - 17:38:56

Örülök neki.hogy az én gyermekem már nem ide jár.

#24 - Csernei Edit - 2013.02.17. - 17:25:28

ez az iskola nekem nagyon tetszik sok érdekesség van benne az én gyerekem is ott tanul a Szent Benedek iskolában tanul jó választás volt az az iskola nekem tetszik és a lányomnak is tetszik

#23 - Zejthler Gréta - 2013.02.17. - 17:20:28

Helló Gréta vagyok 20éves és nekem nagyon tetszik ez az iskola közel van az iskolához a kollégiumok is gyönyörű a kilátás és a Balaton is ott van nem távol a kollégiumoktól jó iskola meg kell mondani ez a nagyon szép helyet
ajánlom önöknek ha a gyerekük elvégzi a nyolcadik osztályt akkor a Szent Benedek Balatonfüredi iskolába küldjék őket ezt fontolják meg mert jó döntés lesz
#22 - Naív - 2013.02.17. - 16:25:39

Béla bácsinak. Ugye nem gondolja komolyan, hogy egy pedagógus" lelki terror"-ról beszél, amikor állást akar kapni???Kitaláció.

#21 - Pacsirtának! - 2013.02.17. - 16:12:05

Nem tudom önnek akkor is ez lenne-e a véleménye, ha az ön tudta nélkül és minden előzetes figyelmeztetés nélkül elcserélnék önt, mint egy bábut?? A hitvallásukat ismerve miért alkalmazta őket akkor???

#20 - pacsirtának - 2013.02.17. - 16:01:37

Ha ezt a felmondást asztal mellett korrekten megbeszélve teszi meg a Tiszteletes úr,nem pedig üzengetve,akkor még elfogadható lenne.De igy hogy nem áll a pedagógusok elé .Gusztustalan.
9

#19 - fakukac - 2013.02.17. - 15:47:35

Béla bácsinak. A lekész úr szavait nem szabad elhinni "lelki terror" . Gondolja, hogy ezt így elmondta magáról valaki ???? Kitaláció!!!

#18 - kormos - 2013.02.17. - 15:18:55

Ez óriási égés!

#17 - Pacsirta - 2013.02.17. - 15:01:38

A változás mindig áldozatokkal jár,ami még nem jelenti azt, hogy rossz. Tiszteletes Urat hallgatva utolsó apró kételyeim is elillantak döntése helyessegében és merem állitani, hogy ez a jól és emberségesen kitalált megoldás mindenkinek javát fogja szolgálni. Jó tudni, hogy vannak még erős és bátor emberek, akik mernek port kavarni egy ilyen kisvárosi közösségben egy nemes cél érdekében. Isten áldja az egész balatonfüredi gyülekezetet és Feri bácsit! "Csak akkor születtek nagy dolgok, ha bátrak voltak, akik mertek..."

#16 - nemhívő - 2013.02.17. - 14:35:24

Hát ez több kárt okoz az egyháznak mint amennyi hasznot hoz ,azt hiszem...A mai érzékeny környezetben. Szerintem egyébként nagyon jó a riport és igenis feltette azokat a kérdéseket amelyek engem például érdekeltek az ügy kapcsán.

#15 - Jobbikos? - 2013.02.17. - 13:57:07

Tisztelt Vitorlásatti!
Kinek a pédamutató életéről ír???
A két pedagóguséról?
Nem csak az ATV,minden Média képviselő nyitott a hivatali visszaélésekkel kapcsolatos ügyekre.
Tovább megyek a Püspök úr is biztos nyitott arra ha egy kedves ,jóéletű báránykája letér a helyes útról.
A Bólogató Jánosok ideje lejárt!!! Azért kaptunk Istentől szájat hogy használjuk .Tisztában vele Atti hogy egy Jobbikos vezető lesz az új tanárnénik egyike???A Tv interjú nagyon jó és köszönet érte a Füred Tv-nek.Pártatlan,tárgyilagos.

#14 - Figyelem!!! - 2013.02.17. - 12:50:38

Minden Bemes pedagógus a szerződés létrejötte előtt elmondta őszintén a lelkész úrnak a hitbéli hovatartozását. Akkor Ő ezt tudomásulvette, elfogadta és alkalmazta őket. Akkor most mi a probléma????

#13 - Mindenkinek!! - 2013.02.17. - 12:41:41

A pedagógusok a szerződések aláírása előtt mondták el őszintén a lelkész úrnak a hitükkel kapcsolatos állásfoglalásukat. Akkor ő ezt tudomásul vette, elfogadta és alkalmazta őket. Most akkor miért ez a meghurcolás???

#12 - csak nyugi - 2013.02.17. - 11:11:24

Tisztelt Szabadság elvű!....nem tisztem megvédeni senkit...és ki is kell állni a pedagógusokért,különösen a jó pedagógusokért,de itt most nem erről van szó... a két nevezett szakember munkájával maga a Tiszteletes Úr is meg volt elégedve.....azonban,és ezt nem kell ragozni valószinű ebbe a csapatba--közösségbe-- nem akartak vagy nem tudtak beilleszkedni......
Lehet ezt szeretni vagy nem szeretni de tudomásul kell venni hogy ez van,a döntés megszületett.
A riportban a szerkesztőasszonynak nem tartozik magyarázattal,aki ezt láthatóan nehezen értette meg:(
Pedig a lehetőség adott...még 2 iskola közül lehet választani.

#11 - CEnzi - 2013.02.17. - 11:04:40

Sajnos való igaz, itt és a balatonfüredi honlapon is keményen működik a cenzi. A város, mint fenntartó megrendelése alapján. A jelenlegi főszerkesztőnek távoznia kellene, gátolja a szabad sajtó működését.

#10 - A szerk. - 2013.02.17. - 10:18:05

Tisztelt "vitorlásatti"!
Nem kell semmilyen helyzetben a "feletteseink" engedélyét kérni, csak akkor moderálunk ki hozzászólást, amit minden esetben megteszünk, ha becsületsértés vagy sérti a személyiségi jogokat. Ha van a városban egy konfliktus helyzet, ami sokakat érint, érdekel, akkor van helye a véleményeknek is, ez a felület ezzel a céllal jött létre. Reméljük egyre többen a kulturált párbeszédre voksolnak saját példamutatásukkal. Ez is egy iskola, amit úgy látszik mindannyiunknak ki kell járni. Hozzászólását, figyelmét köszönve: Csorba Kata

#9 - vitorlásatti - 2013.02.17. - 07:36:24

Már bocsánatot kérek....
Miért bántanak egy olyan embert, aki eddigi egész életével csak jó példát mutatott? Miért engedik, hogy megkeseredjen, csalódjon? Miért fenyegetik, hogy helyes döntését, korrekt javaslatát kiforgatva félelmet keltsenek benne, hogy majd 'elmegyünk a feletteseidhez bepanaszolni'? Nem tudom, de a szöveget olvasva az a gyanúm támadt, hogy miért ír be egy felnőtt a gyermeke nevében? (ha tévednék, bocsánatot kérek a gyermektől, akkor csak azt sajnálom, hogy egy gyermek ilyet írt) Kedves Kata! Miért nem kér a TV ugyanolyan engedélyt a feletteseitől, hogy hasonlóan az ügyeletes meghalt gyermek ügyéhez, hogy a Doncsev ügyhöz hasonlóan ezt az ügyet is lezártnak tekinti?
Bocsánatot kérek, de nem értem, hogy miért kell a viszály nekünk??

#8 - egy volt Bem-es református - 2013.02.16. - 23:55:18

Már az is megdöbbentett mikor a Bem nevet lecserélték, ill. elvették az iskolától. A református megjelölés mellett maradhatott volna a régi név is...
Most pedig itt a tanár- csere ! Igaz, hogy mindenhol a fenntartó, munkáltató diktál, de egy iskolában szerintem a fő szempont a tanárok rátermettsége, szakmai munkája a fontos. Ha az igazgató évtizedek óta meg van elégedve a munkával, az a mérvadó, nem a fél éve oda járó tiszteletes úr ítélete. Ez nem vall keresztényi magatartásra, toleránsnak megértőnek kellene lennie, ahogy a vallásban is tanítják.

#7 - Szabadság elvű - 2013.02.16. - 16:41:18

Ki fogunk állni a pedagógusainkért és az iskolánkért ha ez nem elég tovább megyünk,amit a tiszteletes csinál az két lábbal tapossa az emberi és gyermeki jogokat.Vannak erre megfelelő helyek ahol az ilyen visszaéléseket lehet jelenteni.

#6 - Eszter - 2013.02.16. - 16:37:07

Mély megdöbbenés van a szívünkben hogy ma ilyen megtörténhet 2013-ban ,embercsere?csere kereskedelem?Feri bácsinak mint Lelkipásztornak Krisztusi magatartással kellene élni és tenni ami tesz.Ehhez képest ítélkezik,cserélget,valakinek szólnia kellene Feri bácsi felekezeti vezetőjének.Mert hiszem hogy vannak korrekt Református vezetők akik nem őrülnének Embercserének.Hogy az emberekkel csere-berét lehet játszani.Amúgy a két pedagógus ki lesz akikkel cseréltek?Lehet tudni?Rokon ,hit testvér?Ajaj a hatalom nagy úr ,van aki jóra van aki rosszra használja.

#5 - csak nyugi - 2013.02.16. - 14:23:17

jaj ez 1 nagyon szerencsétlen riport.....és pont a füredtv húzta csőbe a Tiszteletes Urat,aki érthetetlen módon magyarázkodott.....nem kell ezt sokat csűrni-csavarni egyenlőre Ő a fenntartó,egyben az Ő szava döntő... a világ már csak így működik,miért tartozna bárkinek is elszámolnivalóval.
Nem kellene az ATV prominens személyeinek műsoridejét megtölteni ezzel a témával.
Másrészt pedig akkor is hibázott a fenntartó,hogy amikor átvette ezt a patináns épületet nem takarította ki úgy jó alaposan...ahogy kell.

#4 - Béla bácsi - 2013.02.16. - 10:44:50

A lelkész úr és a polgármester úr pedagóguscserés megoldása tetszik nekem. Senki nem állítja, hogy a két tanítónő pedagógiai, szakmai munkája kívánnivalót hagy maga után, ha így lenne, az állami iskola sem tartana a munkájukra igényt. A munkavállalót a munkáltató alkalmazza, és joggal támaszt vele szemben elvárásokat. A szülők joga a szabad iskolaválasztás, a fenntartó joga a pedagógus személyének jóváhagyása. A hitbeli nevelésnek alapja a hitelesség, a személyes példaadás. Ha valakinek lelki terrort jelent egyházi iskolában a hitbeli odafordulás, annak tényleg jobb helye lesz az állami iskolában.

#3 - Egy gyerek üzenete a Bemből. - 2013.02.16. - 09:41:11

Kedves Feri bácsi.
Te tanítasz engem hittanból és sokat beszéltél a szeretetről és a megbocsátásról,irgalomról,most akkor hogy van ez?Lecseréled a tanáraimat?Mindkettő tanított,és szeretem őket .Valamelyik órán azt mondtad Feri bácsi hogy soha nem késő bocsánatot kérni ha megbántunk a tetteinket.Nem késő még neked se.Egy gyerek

#2 - vitorlásatti - 2013.02.16. - 08:11:16

Hit nélkül nem lehet élni. Ha az iskola a fenntartó akkor a rábízott gyermekeket őszintének köteles nevelni. Ha egy gyermek azt látja, hogy mit tesz az iskola, és látja a tanárnő osztályfőnökén, hogy az ellenáll, feszültséget kelt, nem tartozik a közösséghez - bizonytalan lesz, elveszti nyugalmát. Nagyon nagy baj ez.
Amit a Feri bácsi mondott - színigaz, őszinte. Továbbá, ha én nem érzem jól magam, én mondok fel a munkahelyemen, és nem provokálom, hogy elküldjenek. Ráadásul az iskola cseréhez az önkormányzat is megadja a segítséget. Akkor nem értem, hogy miért kell itt is és most is megosztani Balatonfüredet, az embereket? Miért kell vitát provokálni, békétlenkedni? Más gondolkodásra, és cselekvésre lenne Magyarországnak - is - szüksége.....

#1 - Tóth János - 2013.02.15. - 19:33:34

Nem korrekt ez a döntés amit a tiszteletes úr ( Miklós Ferenc )hozott.
Nem egy magyar emberhez illő viselkedés amit maga csinál , az egész ügyben az a legszörnyűbb hogy azért rugja ki a két tanért mert nem szokott énekelni a( reggeli áhitaton ).
Teljesen igasságtalanság ez , nagyon sokan szomorúak amiért távoznak a tanárok, nagyon sajnálom hogy ezt a döntést hozta mert ez nem egy lelkészhez illő viselkedés Engem is tanított Judit néni 10 éve, nagyon sajnálom hogy ez lett az iskolábol meddig süllyed ezmég lefelé? Mondja tiszteletes úr?

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 3570

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2023.12.05 21:03:57

ADATLAP

Forgatás napja: 2013.02.15

Sugárzás napja: 2013.02.20 (1126. adás)

Videó hossza: 0:10:39

Szerkesztő:

Csorba Kata

Operatőr:

Sági Tibor

Vincze Gyula

Vágó:

Sági Tibor

Riportalany:

Miklós Ferenc református lelkész

Protár Krisztina szülő

Takácsné Szigetvári Anett elnök, Szülői Munkaközösség

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2023 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT