MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Könyv jelent meg Petrőcz Lászlónéról

2013.03.21. • Petrőcz Lászlóné nyugalmazott református lelkészt és hitoktatót, a város díszpolgárát szinte mindenki ismeri Füreden. A lényéből fakadó szeretet, kedvesség, biztató szavai örömet csalnak a rohanó hétköznapokba. Egyházi szolgálata mellett közéleti tevékenysége is példa értékű. Róla szól a Balatonfüred Városért Közalapítvány legújabb kiadványa, amely a napokban jelent meg dr. Praznovszky Mihály szerkesztésében.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#2 - Kovácsné Kornélia - 2013.03.26. - 13:24:44

Hálát adok Istennek, amiért részese lehettem az emelkedett hangulatú ünnepségnek! Jó volt hallgatni a tanubizonyságokat arról, hogy kire hogy hatott a Petrőcz házaspár, jelen esetben Marika néni munkássága, szolgálata a hitélet kiterjesztésében, és tevékenysége Balatonfüredért! A beszámolók és köszöntések azt bizonyították, hogy bár hol tevékenykedtek és szolgáltak, mindenütt otthagyták a szeretet csomagjaikat. Vagy ahogy jellemezném Őket: "a szeretet hordozói " Rájuk jellemző a hit és cselekedet összhangja, és köszönet a
városnak, elsősorban Bóka László polgármester úrnak, hogy lehetőséget adott nekik megvalósítani mindazt, amire az Isten Szentlelke vezette Őket. Balatonfüred méltó a szép polgári város jelzőjére, s kívánok ehhez továbbra is a szereteten alapuló összatartást!

#1 - Honti József - 2013.03.25. - 14:20:43

Sok tisztelettel gratulálok Lelkész Asszonynak életét és munkásságát összefoglaló kitűnő könyv megjelenése kapcsán ! A távolság és a meggyengült egészség okán nem tudtam jelen lenni a bemutatón, de a Füred TV részletes tudósításából interneten sok mindenről értesültem. Azt sajnálom, hogy nem egy időben töltöttük a szép évtizedeket Füreden. Nagyon várom, hogy az Alapítványtól a szokott úton mielőbb megkapjam a kötetet !

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2333

Mai megtekintés: 3

Utolsó: 2024.07.19 16:15:57

ADATLAP

Forgatás napja: 2013.03.21

Sugárzás napja: 2013.03.27 (1131. adás)

Videó hossza: 0:07:10

Szerkesztő:

Bambek Gabriella

Operatőr:

Sági Tibor

Vágó:

Sági Tibor

Forgatás helyszíne:

Balatonfüred, Kisfaludy Galéria

Riportalany:

Petrőcz Lászlóné nyugalmazott református lelkész és hitoktató

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT