MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Továbbra is kell a segítség a füredi mentősöknek

2013.12.12. • Egy hónap alatt egymillió forint adomány gyűlt össze azon a számlán, amelyre a füredi mentősök várják a segítséget, hogy az év elején meg tudják vásárolni a négymillió forintba kerülő Lucas2 nevű modern újraélesztő készüléket. Továbbra is várják önkormányzatok, cégek, magánszemélyek felajánlásait. Ezúttal két egykori újraélesztett betegük is megszólal, akik szerint annak idején sokkal gyorsabban kórházba kerülhettek volna, ha nem kell ötpercenként megállni a kézi újraélesztés miatt.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#3 - szomorú - 2014.01.21. - 12:23:28

Teljesen egyetértek a két előttem szólóhoz. Már az sem tudják, hogy milyen és hányfajta kővel rakják ki a nagy reformkori városrészt valamint a főutat, vagy a tűzijátékra kidobott pénz, de nagyon sok mindent fel lehet sorolni! Szomorú, hogy azokra az eszközökre, amelyek életünket menthetik nincs pénz!? Jó lenne ha ezeket a dolgokat nem a köznép pénzéből oldanák meg és a mentősöknek nem kellene kuncsorogniuk, adományt gyűjteniük! Nekem is megmentették már az életemet...

#2 - enekes - 2014.01.12. - 15:55:18

Az emberek karacsonykor is rengeteg hülyesegez vasarolnak össze- en mar regebb ota, nejemmmel az allatotthonnak adakozom penzt minden evben. Mert teny hogy az ajndekok zöme haszontalan, es egyszep napon a szemetben kötnek ki. Mint ahogy az elelmiszerek ugy 20 szazaleka.
Nem lenne eszszerübb minden 3.ik evben a nepjoletre költeni, pl az emlitett egeszsegügyi dolgokra.

Vagy gondolt-e mar valaki arra, hany milliard elemegy a szilveszteri baromsagokra. Ahelyett, hogy a madarakat besza....juk afakon a szegenyek vagy az allatotthonok kapnak az összeget, pl. minden 5.ik evben.
En nagyon sajnalom hogy az emberek zöme hamisan helytelenül viselkedik.
Az allamnak is kutya kötelessege lenne a polgarokat az alapvetö dolgokkal ellatni-lsd itt emlitett keszülek.

#1 - Bosszantó - 2013.12.18. - 09:03:05

Annyi mindenre elmennek a milliók ebben a városban, pont ez okoz problémát? Szégyen, hogy kuncsorogniuk kell, természetesen dolog lenne egy ilyen készülék. Kézilabdára bezzeg mindig van pénz. Én befizettem nekik 10 ezer forintot.

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1559

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2022.06.26 03:26:39

ADATLAP

Forgatás napja: 2013.12.12

Sugárzás napja: 2013.12.18 (1169. adás)

Videó hossza: 0:04:18

Szerkesztő:

Bán László

Operatőr:

Sági Tibor

Vágó:

Sági Tibor

Forgatás helyszíne:

Balatonfüred, Mentőállomás

Riportalany:

Karáth János állomásvezető, Mentőállomás, Balatonfüred

Hetényi Katalin

Kovács Sándor

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT