MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Túlszámlázások a DRV-nél

2008.10.09. 08:27 • Informatikai hiba miatt jó néhány hibás számlát küldött ki az elmúlt időszakban a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. ügyfeleinek. Ezeken a számlákon általában jóval magasabb összegű vízdíj szerepel, mint azt a tényleges fogyasztás indokolná.

A túlszámlázás számos füredi lakost is érint. Jankó Gábor, a cég PR-vezetője, a hiba okairól és a helyesbítés várható időpontjáról beszélt a Füred TV híradójában. Elmondta, a cég arra kér mindenkit, hogy a rossz számlát senki se fizesse be, helyette a DRV Zrt. hamarosan újat küld. Aki már esetleg mégis befizette, visszatérítésre számíthat. Hogy pontosan mi okozta a számítógépes rendszer hibáját, még vizsgálják. Nézze meg a riportot!

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Rozmar - 2008.10.29. - 20:39:36

Az a felháborító,hogy egy - az elmúlt - hónapban két számlát is küldenek az egyébként is nehéz körülmények között élő embereknek,nyugdijasoknak,fokozva ezzel szocialista kormányunk "rémtetteit"!Hogyan lehet ezt kifizetni?

 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1266

Mai megtekintés: 2

Utolsó: 2024.06.22 01:40:19

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT