MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Kell-e víztározó a Balatonhoz? Előadás a vízszintről

2012.10.11. • Nincs sok idő arra, hogy megoldást találjunk a Balaton alacsony vízszintjére, víztározóval kellene pótolni nyaranta a kevés vizet, állítja következetesen Fekete Péter független Balaton-kutató. Számításairól előadást tartott Balatonfüreden, ahol a tóval kapcsolatban a hallgatóság is elmondta meglátásait.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Enekes Janos - 2013.04.24. - 19:57:28

TELJESEN igaza van FEKETE Urnak!!!! Az urak. - a masmilyen Urak...., pl. Iroasztal "tudosok, es administrativusdoktorusok....nak nincs fogala semmiröl a To ügyeben. Az irodaablakbol kinezve a To u. ahogy rendben van igaz? Föleg most amikor a talajviz 80 centit emelkedett hazankban...
Csak aki termeszetszeretö es tisztelö ember-az aggodik. Mint en is !!! - annak a szavaira kellene figyelni. Pl. Fekete Ur..
A tavaszi magas vizallasok semmit !!! nem jelentenek. A Balaton vizszintje evröl evre CSÖKKEN! A szaraz bokros, pocsonyas, büzös partszakaszok egyre naygobbak. SAJNOS.
Lattak mar egy USA SAT felvetelt pl 1995 böl a Balatonunkrol" es pl. most egy SAT felvetelt 2013 bol??
Elcsodalkoznanak ha a különbseget konstatalnak. A to evröl evre sekelyebb es evröl evre mikor-organikusabb Figyeljenek Fekete Ur szavaira, MInd a Kisbalaton II. tarozo mind a Deli nagyberkek visszaallitasa elengedhetetlen.
A partszakaszok-melyek u.m. a la Natur fekszenek.... abszolut kezeletlenek. A Zöldek müve ?-nem tudom De hanyag munka bizonyos. En csak szunyogosnak hivom. Mert az!
...Hol van mar a Tapolca alatti partszakasz?....hol vannak a Malmok es a vizesesek?.....hol van mar a nagy-hatalmas vizzel körbevett sziget "SZIG liget"..?.Cest La Vie ---Pure Balaton. Különben,....... 20-30 ev mulva A Füredi nyaralok....kukoricat törni mennek oda.

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2133

Mai megtekintés: 4

Utolsó: 2024.07.22 15:46:01

ADATLAP

Forgatás napja: 2012.10.11

Sugárzás napja: 2012.10.17 (1108. adás)

Videó hossza: 0:06:57

Szerkesztő:

Csorba Kata

Operatőr:

Sági Tibor

Vágó:

Sági Tibor

Riportalany:

Fekete Péter független Balaton-kutató

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT