MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Bálkirálynők mondták

2015.07.22. • Sok fiatal lány álma, hogy eljusson a füredi Anna-bálba. A Füred Televízió minden évben rögzítette a bál legfontosabb eseményeit, így a bálkirálynő választást. Összeállításunkban az utóbbi tíz év legszebb bálozói, a báli közönség által megválasztott legszebbek beszélnek az élményről.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#2 - Radics Tibor - 2015.08.03. - 16:34:29

Helyesbítés A műsorvezetést Kéry Kitti művésznő, Bán László a Füred tv munkatársa kiváló profi módon megoldották jó párost alkottak.

#1 - Radics Tibor - 2015.08.02. - 22:02:51


Boór Bettinának gratulálok a 190.Anna-bál szépének, és az első udvar hölgyének Barna Dorinának, a második udvarhölgyének Szép Csengének, és minden első bálozónak.
A verbunk Veszprém népi koncertzenekar zeneszolgáltatásával, a kedves vendég idő utazhatott egy kicsit a romantikus reformkorban, elfeledett hangulatok éledeztek.
A búsan síró hegedű, tárogató hangja áradt, víg dalok pergő ritmusa lüktetett, ahol a vendég vacsora mellé ízlésének megfelelő élő zenei desszertet kapott.
A koncertzenekar az egykori hagyományok feltámasztásához nyújtott színvonalas élőzenét a vendégeknek. A tárogatón megszólaló Kárpát- medence gyöngyszemei, reformkori dalok, csárdások, mint a régi szép időkben, mely nem engedte kiüresedni, a régmúlt értékeitől megfosztani ezt a nagy múltú rendezvényt.
Mendelssohn Kamarazenekar csak emelte színvonalas program nyitányát, amit Pál István zenekara közreműködésével folytatott.
A főrendező munkatársai kiváló munkájának köszönhetően olajozottan működtek, ez nagyon fontos egy nemzetközi rendezvény levezénylésében.
A műsorvezetést Kéry Kitty művésznő, Baán László a Füred tv munkatársa kiváló profi módon megoldották jó párost alkottak.


 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2884

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.06.19 17:59:58

ADATLAP

Forgatás napja: 2015.07.22

Sugárzás napja: 2015.07.22 (1252. adás)

Videó hossza: 0:03:09

Szerkesztő:

Csorba Kata

Operatőr:

Sági Tibor

Vincze Gyula

Vágó:

Sági Tibor

Forgatás helyszíne:

Balatonfüred, Anna Grand Hotel

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT