MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Lányok a bálon, a 190. Anna-bál

2015.07.25. • A 190. Anna-bálon Boór Bettina 18 éves balatonfüredi diáklány lett a bál szépe. Első udvarhölgye a 16 éves balatonfüredi Barna Dorina, második udvarhölgye pedi a komáromi Szép Csenge lett. A lányok, köztük az általunk megkérdezett 19, jól érezte magát, annak ellenére, hogy a a látványos felvonulást alaposan elmosta a nyári zápor. A város díját, a Kiss Ernő-díjat idén Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója vehette át.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#7 - Takács Lászlóné - 2015.08.01. - 23:11:17

Nagyon köszönöm ezt az összefoglalót a 190. balatonfüredi Anna bálról. Mivel valóban nem közvetítette a Duna Tv, sem a Duna Word annak ellenére, hogy beharangozták ez az egyetlen lehetőség, hogy bepillantást nyerhessen a néző, akit érdekel és legalább így részese lehet ennek a gyönyörű bálnak. Nagyon profi a kis film összeállítás. Még egyszer köszönöm.

#6 - Ildikó59 - 2015.07.31. - 08:51:59

Teljesen egyetértek! A Füred Tévé mindig hozza a megfelelő színvonalat, nem csak az Anna-bál kapcsán, hanem úgy általában. Köszönet illeti őket, nem kritika. Csorba Kata kiváló szakember, stábja pedig egyedülálló. Becsülje meg őket a város úgy erkölcsileg, mint anyagilag, nehogy szétessen a kis csapat. További jó munkát kívánok. P. Ildikó, Balatonfüred

#5 - Mary - 2015.07.29. - 19:29:26

Így van! Ez a bál az elsö bálozók bálja egy 17 éves "hölgy" Szentgyörgyi Horváth Anna Krisztina tiszteletére amit már 190 éve öriz a város.
A legfontosabb az Ö jelenlétük. Nagyon jó volt hallani a megszólaltakat mit jelent a bál számukra.
Látni a csillogást a szemükben, ök fogalmazták meg a bál értékét a szépség fogalmát ami mindenkinek más de elsöbálozó csak egyszer lehet valaki. Bocs de ezen az estén ök a legfontosabbak amit köszönök a FüredTv-nek!
Én is mindig várom Csorba Kata és stábja müsorát. Aki évröl évre figyeli a bált nem sok újat hall, a felolvasott "férfi beszédek" álltalában ismétlések.
A 19 bemutatott elsöbálozó képviselte az egész országot, ök a legfontosabbak ezen az estén.

#4 - Újságíró - 2015.07.27. - 18:26:56

Kedves Néző!
Az Anna-bál sajnos még mindig sokkal inkább sajtóhír, mint amennyit valójában ér. Ön bizonyára azon szerencsés emberek egyike, aki még soha sem szenvedte végig a mutáns sznobok halál unalmas buliját.

#3 - Tv - 2015.07.27. - 16:16:33

én is minden évben néztem a Duna tv-t. Az tényleg nagyon jó, azoknak akik vmilyen okból kifolyólag nem tudnak elmenni.Sajnálom, hogy ez már nem olyan közérdekű közlemény. és igen egyet értek azzal a nézővel!!!

Remélem,hogy jövőre majd gondolnak erre i :)

#2 - A szerk. - 2015.07.27. - 10:02:32

Kedves Néző!
Köszönöm, hogy megnézte a Füred Tv összefoglalóját a bálról, ami elsőként, igen gyorsan - hiszen a bál este-éjjel volt, az összeállítás pedig másnap délután már látható volt a televízióban és weboldalán - készült el azért, hogy Ön és mások, akik nem vesznek jegyet a bálra, de kíváncsiak rá, és akik lemaradtak a bevonulásról az eső miatt, lássák a báli részleteket.
Mint ahogy többen hangsúlyozták, a bál, igazán az első bálozók bálja, ezért évek óta a Füred Tv-ben, az első bálozókat igyekszünk bemutatni, amiért másoktól sok dicséretet kapunk, mert arra kíváncsiak a legtöbben, és a bálon is - valljuk be - az érdekli leginkább a közönséget. Higgyen nekem, a bál minden fontos mozzanatát látta, ha kevesli, akkor kérem nézze meg a tavalyi vagy a tavalyelőtti tudósítást, hiszen a bálon ahhoz képest semmi nem változott.
Sajnálom, hogy korábban nem tudatta, hogy elégedett a Füred Tv beszámolóival, és ilyen kontextusból kellett ennek kiderülnie.Hogy a Duna Tv mit közvetít, ahhoz nekünk pedig semmi közünk, ez ügyben, kérem forduljon hozzájuk vagy a bál szervezőihez. Az pedig, hogy a kocsikázásból mi érdekes, engedje meg, hogy mi döntsük el, megjegyzem, a szép városképet is szerettük volna érzékeltetni, ha már a bevonulás során nem tudtuk megmutatni a "kulisszákat", hátha olyanok is megnézik a filmet, akik még nem jártak vagy régen jártak Füreden, és nem csak a szomszédukra kíváncsiak a bálon.

#1 - Mi van a tévésekkel? - 2015.07.26. - 19:10:49

Mélységesen csalódott vagyok. Elmaradt a bevonulás a vihar miatt, ezt értem. Tegnap hiába vártam a Duna Televízió adását az Anna-bálról, miért maradt el? Ezt nem értem. Számítottam a Füredi tévé mindig részletes és kimerítő beszámolójára, de ezúttal azt sem kaptam meg. Unalmas riportok, a bálról semmi, kevés muzsika, kevés látvány. A végén sem feltétlenül a lovakat kellett volna mutatni több szögből, ha már a szépek kocsikázásáról van szó. Bár a lovak is szépek... bízom azért benne, hogy kapunk a jövő héten egy hosszabb videót is, mind a duna, mind a füred tv-től. Már ennyire nem sajtóhír az Anna-bál? Egy néző.

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 3552

Mai megtekintés: 2

Utolsó: 2024.05.28 07:44:24

ADATLAP

Forgatás napja: 2015.07.25

Sugárzás napja: 2015.07.29 (1253. adás)

Videó hossza: 0:11:07

Szerkesztő:

Csorba Kata

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

Forgatás helyszíne:

Balatonfüred, Anna Grand Hotel

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT