MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Brüsszel is támogatja a balatoni körvasutat

2016.05.20. • Elfogadta az Európai Bizottság a villamos balatoni körvasút tervét, így minden akadály elhárult az észak-balatoni vasútvonal villamosítása elől, - ezt jelentette be Dányi Gábor európai uniós projektekért felelős helyettes-államtitkár a Balaton Fejlesztési Tanács legutóbbi ülésén. A bizottság úgy látta a rendszert egyben kell fejleszteni, tehát a dél-balatoni vasúti fejlesztésnek is csak úgy van értelme, ha a felsővezeték teljes mértékben kiépül a tó körül. A tanács ülésén emellett szó volt arról, hogy az idei turisztikai szezonban várhatóan még több vendég érkezik a Balatonra, amely Európa egyik legbiztonságosabb turistacélpontja.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#2 - Egy utas - 2017.01.12. - 13:53:09

Én szeretnék gyorsabban és korszerű villamos vonatokkal a fővárosba utazni. A jelenlegi járműállomány színvonala alacsony, a mozdonyok hangosak, a kocsik koszosak. A Flirt csak úgy suhan, van rajta wi-fi is. Nem értem egyesek miért akarnak a kőkorszakban maradni? El kell költözni akkor innen a távoli orosz sztyeppékre és ott kell nosztalgiázni a múlt vasútjáról. De tényleg.

#1 - Egy vasutas - 2017.01.11. - 16:10:43

Viccesebbnél viccesebb indokokkal kiharcolt, ostobaságokkal teli, és kizárólag erős ferdítések árán megvalósítható pénzkidobás. Megdöbbentő, és aki egy egészen kicsit ért a vasúti közlekedéshez, csak annyit mond: ez egy vicc.

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1897

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.04.21 04:06:21

ADATLAP

Forgatás napja: 2016.05.20

Sugárzás napja: 2016.05.25 (1296. adás)

Videó hossza: 0:04:06

Szerkesztő:

Bán László

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

Forgatás helyszíne:

Siófok, Városháza

Riportalany:

Jamrik Péter elnök, Balatoni Közbiztonsági Testület

Varga-Dani Barbara igazgató, BRMI, Magyar Turizmus Zrt.

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT