MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

20 éve szolgál Balatonfüreden Miklós Ferenc lelkipásztor

2016.11.13. • Miklós Ferenc 1952-ben látta meg a napvilágot az erdélyi Alsórákoson. Elemi, középfokú és egyetemi tanulmányait is Erdélyben végezte, lelkipásztori szolgálatát a sepsimagyarósi gyülekezetben kezdte, mint kihelyezett segédlelkész. 1988-ban feleségével Magyarországra költözött és a szentgáli gyülekezetben szolgált. 1996. őszén aztán Miklós Ferencet a Balatonfüredi Református Egyházközség gyülekezete választotta meg lelkipásztorának. Azóta szolgál Balatonfüreden, az egyházközség 29. lelkipásztoraként. A húsz éves jubileumot a vasárnapi Istentiszteleten ünnepelték.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#3 - Nemes Jozsef if (Biri) - 2017.03.27. - 21:27:06

Nagy orom ,hogy lathattalak! Buszkeseg tolti ell szivemet ,hogy szulofalumbol ilyen lelkipasztorok,bolcsek tiszta szivu emberek tanitjak hitre a magyarsagot, ifiujsagot osze tartjak a gyulekezetett mint egy nagy csaladott!! Csak most volt ,hogy szalt a hir ,hogy Miklos Ferenc Balatonfuredre mentt , es mar el telt 20 ev. A jo Isten adjon meg erot egeseget hogy a rendet tud vegig kivagnni.Isten eltessen a draga csaladodal ,hogy meg sok ilyen szep unepett megerhes,szereteid korebben!!Koszonom , A JO iSTENEK ,hogy ismerhetlek,mely barati tisztelettel Spsiszentgyorgyi Gyogyvirag utcai IV Reformatus egyhaz prezsbiere.Joska.

#2 - Nagy Ibolya Anna - 2016.11.15. - 14:58:24

Kedves Ferenc-lelkipásztor! Tisztelettel és tiszta szeretettel meghajlok előtted, mert megtartottad az alázatot és ismered a hála misztériumát.Köszönöm, hogy sok embernek példát mutatsz és segítesz a hit-ben. Boldog vagyok, hogy annó megismertelek , gyerekként együtt tanulhattunk, ífjakként a családi közösséget is építhettük,ősz hajjal még mindig felemelt fővel járhatunk! A Jó Isten áldása kísérje továbbra is utadat.
Tisztelettel és szeretettel,Ibike.

#1 - Kotecz József - 2016.11.15. - 09:35:50

Kedves Barátom,szolga és falustársam,

kimondhatattlan öröm számomra köszönteni Téged és az én kedves Mucikámat életed eme jeles napján.Húsz év ama nemes és jeles eklézsia élén az Úr csodálatos ajándéka.Az Ő kegyelme vezetett Titeket Sepsimogyoroson,Bibarcfalván,majd Füreden 20 csodálatos éven át.Jómagam 35 év után állitottam sarokba ama bizonyos kaszát Felsőrákoson.Ha valaki igen, akkor Te kedves Barátom tudod, hogy milyen kaszás voltam.De az Úr csodákat müvel.Még velem is.
Szivünk tiszta és öszinte szeretetével köszöntünk Titeket és kivánjuk,hogy hordozzon Titeket tenyerén a Kegyelem Ura.Biztos vagyok benne,hogy ha megszólal lelkedben ezt mondja Neked: Jól vagyon jó és hű szolgám.....
Maradunk a viszontlátás reményében Réka és Jóska

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 4908

Mai megtekintés: 7

Utolsó: 2024.05.25 18:04:53

ADATLAP

Forgatás napja: 2016.11.13

Sugárzás napja: 2016.11.16 (1321. adás)

Videó hossza: 0:05:43

Szerkesztő:

Bán László

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

Forgatás helyszíne:

Balatonfüred, Református Templom

Riportalany:

Dr. Bóka István polgármester, Balatonfüred

Miklós Ferenc református lelkész

Rojtos Norbert igazgató, Református Általános Iskola Balatonfüred

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT