MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Könyv jelent meg dr. Lázár Jánosról

2017.02.02. • Példás életút az, amely dr. Lázár Jánosnak megadatott. Sokoldalúságának titkát kevesen ismerték, de mindenki aki ismerte őt tudta, hogy nagy munkabírása van, főleg, ha a Balatonról van szó. A három éve elhunyt Lázár Jánosról a Balatonfüred Városért Közalapítvány jelentetett meg könyvet, Zatkalik András újságíró szerkesztésében. A szőlő, a bor, a Balaton és a helyi ügyek szerelmese volt Lázár János, aki érdekképviseletei munkát is végzett a helyi képviselő-testületben, 1991-től titkára volt a Balatoni Szövetségnek, valamint elnöke a hegyközségnek. A jószívű, csendes, szorgalmas baráttól, kollégától és családfőtől közel harmincan búcsúznak a kötetben, többek között Pálffy Károlyné, Kuti Csaba, Molnár Judit, dr. Olti Ferenc és Gubicza Ferenc.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Kántai Jánosné - 2017.02.06. - 16:00:12

Szerkesztő úr hihetetlen érzékkel és finomsággal szerkeszti ezeket a riportokat, úgy nyúl hozzá a témához, mint csak kevesen a mai igénytelen médiában. A hozzátartozóknak is nagy örömet okozhat ezzel. Két hete drága Pileczky Erzsi képein és az elhangzott szövegen sírtam, most pedig ezek a szavak csaltak könnyet a szemembe. Köszönöm, méltó ez az összeállítás, a könyvet meg fogom vásárolni.

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 4162

Mai megtekintés: 2

Utolsó: 2024.06.17 05:54:09

ADATLAP

Forgatás napja: 2017.02.02

Sugárzás napja: 2017.02.08 (1333. adás)

Videó hossza: 0:03:24

Szerkesztő:

Bán László

Operatőr:

Sági Tibor

Vágó:

Sági Tibor

Forgatás helyszíne:

Balatonfüred, Kisfaludy Galéria

Riportalany:

Zatkalik András újságíró

Lázár Jánosné

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT