MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Új bemutató a Petőfi Színházban

2010.11.23. • November 26-án mutatták be a Petőfi Színházban Shakespearae Szentivánéji álom című vígjátékát Szergej Maszlobojscsikov rendezésében. A darab több szempontból is különleges. Egyrészt azért mert a társulat első ízben dolgozik együtt külföldi rendezővel, másrészt pedig ez az első alkalom, hogy a teátrum igazgatója Oberfrank Pál együtt játszik a társulattal.Szergej Maszlobojscsikovot Eperjes Károly művészeti tanácsadó hívta meg Veszprémbe rendezni, aki az Új Színház előadásában már 121-szer játszott a darabban.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - füredi - 2010.12.02. - 10:28:58

Hát igen, voltam ezen az előadáson. Bizonyára nem nőttem fel hozzá eléggé, de a szünetben ott kellet hagyni. Érteni nem lehet, sem a szöveget sem a történetet.Nem szórakoztató és nem is élvezhető. KÜLÖNLEGES ? VAlóban, mert rossz. Sajnálom , hogy Oberfrank Pál belement ebbe a darabba.....Sikeresebb lenne egy más formában ..... De azért megyünk más előadásra, hiszen jó írányba halad a színház. De ez a darab nem !!!!

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2014

Mai megtekintés: 2

Utolsó: 2024.06.14 20:58:43

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT