MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Reklámkampány indul a téli Balatonfüredért

2008.12.10. 17:41 • Egyedülálló kezdeményezést indított a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület. December hónapban több médiában, köztük az M2-n is egy reklám szpot lesz látható, amely a téli Balatonfüredet népszerűsíti. Emellett óriásplakátokat helyeznek ki városba vezető utakra és az M7-esre is.

Rádóczy Andreától, az egyesület elnökétől megtudtuk, az önkormányzat 500 ezer forinttal támogatta az akciót. A kezdeményezés elsődleges célja, hogy bebizonyítsa: Füreden nem áll meg az élet augusztus 20-án. A városban ma már a kellemes séták mellett számos kulturális, és sportprogram közül is válogathatnak az ide látogatók december hónapban, és egyre több szálloda, igényes kávézó tart nyitva télen is. Tehát: minden feltétel adott ahhoz, hogy egy szép adventi hétvégét tudjanak Balatonfüreden tölteni az ide látogatók.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#2 - Kérdező - 2009.01.04. - 15:16:34

Tök jó, hogy elindult a téli reklámkampány, csak nem semmi konkrétum nincsen benne. Ide hívjuk az embereket, csakhogy programot nem csinálunk nekik. Mit tud csinálni egy budapesti Füreden télen? Korcsolyázni tud Budapesten is, más szórakoztató program meg nincsen! Erre kellene figyelniük a város vezetőinek! Vagy nincsen igazam?

#1 - Nulla - 2008.12.11. - 08:39:45

Mekkora nulla ez a reklám. Erre kaptak fél milliót? Egy mezei kép? Hol lehet ilyenért pénz felvenni?

 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1155

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.07.23 19:49:23

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT