MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Újra Füreden a Pannon Várszínház

2009.09.17. 09:23 • A tavalyi nagy siker után ebben az évadban is indít bérletsorozatokat Balatonfüreden a Pannon Várszínház. Felnőtt, ifjúsági és gyermekelőadások is lesznek. A Balaton Szabadidő és Konferencia Központ mellett az Anna Grand Hotelben is játszanak majd. Nemcsak a Várszínház, hanem a Pesti Magyar Színház művészei is színpadra lépnek.

A Szabadidő Központban november 14-én 19 órától, a Miénk ez a cirkusz című LGT dalokból írt musical nyitja az öt előadásból álló sorozatot. December 12-én mutatják be a János Vitéz című daljátékot. 2010. február 13-án egy operett bohózat, a Fekete Péter várja a közönséget. Április 10-én a Ringasd el Magad című musicalshow, május 22-én pedig a Tánc-dal-fesztivál 2 bemutatója lesz. Ebben az évadban egy exkluzív bérletsorozatot is indítanak, az Anna Grand Hotel dísztermében kamara jellegű előadásokkal. Itt nemcsak a várszínház színészei, hanem a Pesti Magyar Színház művészei is játszanak majd. Az első előadás ezen a helyszínen november 21-én lesz. A szomorú vasárnap című darab főszerepeiben Götz Annát és Szacsvay Lászlót láthatja a nagyérdemű. A további előadások időpontjai még egyeztetés alatt állnak, annyi azonban biztos, hogy a Márió és a varázsló és a Csütörtöki hölgyek című darabot is bemutatják. A kamara előadások után a nézőknek lehetőségük lesz beszélgetni a színészekkel. Minden második bérletes előadás után pedig vacsorával várják a közönséget. Minden darab előtt welcome drink fogadja a színházlátogatókat. Jegyeket és bérleteket a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban, illetve a Pannon várszínház veszprémi jegyirodájában lehet vásárolni. Vándorfi Lászlótól azt is megtudtuk, hogy minden füredi háztartásba szórólapokat osztanak majd, melyen az előadások pontos időpontja és helyszíne lesz olvasható.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Thália - 2009.10.02. - 20:34:34

Szegény Bujtor István már csak a mennyei színpadon játszhat ezentúl. Ő is füredi volt. Emlékét szeretettel megőrizzük.

 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1063

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.05.15 23:26:32

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT