MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Ülésezett a Balaton Fejlesztési Tanács

2012.10.11. • A Balaton Fejlesztési Tanács ülésén is téma volt a Balaton vízszintje. A Magyar Tudományos Akadémia főtitkára és Bíró Péter, a Balatoni Limnológiai Intézet igazgatója nem támogatja az idegen vízből történő vízpótlást, de a befolyó vizekre történő víztározó építését jó megoldásnak tartja a vízszintingadozás kiküszöbölésére. Az ülésen napirend volt még Busi Lajos államtitkár tájékoztatója az uniós fejlesztési lehetőségekről.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Enekes - 2013.04.26. - 13:50:06

Ah...megiscsak erdekeltek vagyunk. Hiszen ha belegondolnak a dologba; a Balatonbol el nyaron nagyon sok Polgar. S ha nem lesz akkor bizony vakarjuk a tarkonkat.
Do it before is late...hiszen a to a tavaszi 1-3 honapos magasabb" vizallassal nem tud regeneralodni. A SAT Fölveteleken aNadasok mennyisege a duplaja a 90es evekinek. Gondolom a többoldali fejtegetesem valaki csak elolvasta....ugy hogy meg nem kesö. meg.....
Mi az hogy idegen viz"? külfölröl jövö Mar regen meg kellett volna oldani mint aZala mind a Raba bol valo gyors potlas lehetöseget. A 3-7 havi szaraz -most mar rendszeres - periodusok, kikeszitik a tavat. De azt az iroaszatl mögül nem tetszenek latni...Es erteni sem....hogy miert.

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2095

Mai megtekintés: 5

Utolsó: 2024.07.22 18:37:22

ADATLAP

Forgatás napja: 2012.10.11

Sugárzás napja: 2012.10.17 (1108. adás)

Videó hossza: 0:03:53

Szerkesztő:

Csorba Kata

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

Forgatás helyszíne:

Siófok, Városháza

Riportalany:

Bíró Péter igazgató, MTA, Balatoni Limonlógiai Kutató Intézet

Németh Tamás főtitkár, MTA

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT