MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

20 millió forintból akadálymentesítik a füredi rendelőintézetet

2008.12.10. 14:35 • Bár első ránézésre úgy tűnik, hogy a több száz milliós fejlesztés után teljesen kész állapotban van a füredi rendelőintézet, még vannak hiányosságok. Ilyen pl. a törvény által előírt akadálymentesítés, amely a mozgáskorlátozott emberek könnyebb közlekedését szolgálja. A város 11 milliós pályázati és 9 milliós saját résszel állt neki az épület akadálymentesítéséhez.

A munkálatokat a napokban kezdték, ennek során kicserélik a korszerűtlen liftet, feljáró rámpával látnak el 4 bejáratot és a gyengénlátók számára is azonosítható információs táblákat helyeznek el. A felújítás ideje alatt zavartalanul folyik a rendelés, csupán az építkezéssel okozott zaj lehet zavaró. A teljes akadálymentesítés 2009. januárjában készül el. A következő nagyobb munkafázis, a városi rendelő kazánjának cseréje lesz. Ezt várhatóan a jövő évben végzik el.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1922

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.07.19 16:05:04

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT