MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Járda épül az Arácsi úton

2009.02.11. 12:11 • Évtizedek óta napirenden lévő probléma Füreden, hogy az Arácsi úton nincs járda és maga az úttest is nagyon keskeny. Gyalogosan vagy kerékpárral szinte életveszélyes itt közlekedni. A képviselő-testület múlt év végén döntést hozott, mely szerint az út első szakaszán, vagyis az Öreghegyi út és a Tamási Áron út közötti részen megkezdik az útszélesítést és a járdaépítést az északi oldalon.

Ez viszont több mint húsz ingatlant is érint, beljebb kerülnek a telekhatárok. Az ingatlantulajdonosokkal az önkormányzat szerződést köt. Az ingatlanrész, illetve a műszaki és zöld kár mértékét szakértők állapították meg. A tulajdonosok többsége elfogadta az önkormányzat ajánlatát. Egyes tulajdonosokkal még folyik az egyeztetés, ezért az még bizonytalan, mikor kezdődnek a munkálatok. Az útszélesítéssel és járdaépítéssel egy időben az összes légkábel is a föld alá kerül. Ez azonban csak az ingatlanrészek igénybe vétele után lehetséges, hiszen ehhez helyre van szükség, várhatóan erre ez év őszén kerül sor.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2023

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.06.12 15:32:51

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT